Bel +31(0)343-700 222

Klanten

10

Kopers van Parklaan 6, Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter was voor ons de perfecte makelaar. Hij is snel en zeer deskundig wat betreft de lokale markt. Met zijn doortastende advies heeft hij ervoor gezorgd dat wij ondanks veel concurrentie ons droomhuis konden kopen. Bovendien is Heiko heel prettig in zijn communicatie en goed bereikbaar. Wij zijn heel blij met het hele aankoopproces. Wij kunnen Heiko iedereen aanraden!

9.3

Verkopers van de Willem van Abcoudelaan 40 Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter Makelaars zijn oprecht persoonlijk betrokken, deskundig en geven je het vertrouwen dat het goed komt. Ze komen afspraken na en houden je constant op de hoogte. Aanrader!

10

Verkopers van de Beaufortlaan 6, Driebergen-Rijsenburg

Erg fijne makelaar die heel veel inzet toont en je echt helpt. Wij zijn dik tevreden over het verkoopproces en raden Heiko Gorter Makelaars dan ook zeker aan.

10

Verkopers van Faunalaan 199, Driebergen-Rijsenburg

Het appartement van mijn schoonouders moest worden verkocht,
Het engelengeduld van Madelon werd wel op de proef gesteld. Maar altijd even vriendelijk en attent! Prima service!

10

verkopers van Bijnenlaan 3, Driebergen-Rijsenburg

Bij het eerste contact met de makelaar hadden we al een goed gevoel. Het overleg over de vraagprijs van onze woning sloot mooi aan op wat wij zelf in gedachten hadden, ook de afspraken over de bezichtigingen gingen in een duidelijke en prettige sfeer . Wat ook een belangrijke rol speelde was dat wij bij het zoeken naar een voor ons geschikt appartement ook voor deze makelaar gekozen hadden, wat resulteerde in de aankoop van een voor ons uitermate geschikt en mooi appartement. We kunnen dus niet anders concluderen dat wij door Heiko Gorter Makelaars uitstekend begeleid en geholpen zijn.

10

Verkopers van de Boswijklaan 5b, Doorn

Heldere en directe communicatie, altijd bereikbaar. Vakkundig en pro-actief. Dank voor de prettige begeleiding en het behaalde verkoopresultaat!

9

Verkopers van Bosstraat 110, Driebergen-Rijsenburg

Het contact is het hele traject goed verlopen. We werden heel goed op de hoogte gehouden en we konden altijd bellen als er vragen waren. Deze werden altijd zeer correct beantwoord.

9

Verkoper van de Jagersdreef 40 Driebergen-Rijsenburg

Prettig en deskundig. Reageert snel op vragen, ook in de avond en in het weekend. Mijn huis is binnen drie weken verkocht.

9.3

verkopers Hooft Graaflandstraat 40a Utrecht

Heiko Gorter is een super makelaar, die ook buiten kantoortijden super service biedt! Van begin tot eind zijn we heel prettig begeleid!

10

Verkopers van de Valkenkamp 6 in Driebergen

Accuraat, snel, kwaliteit en ter zake kundig.. Zoekt u dit in een makelaar? Zoek niet verder! Wij hebben ons hele traject als zeer prettig ervaren en zijn zeer tevreden over Heiko Gorter en zijn team. Toppers!

9.5

Verkoper van Park Welgelegen 6, Driebergen

Contact en verkoop zijn soepel en vlot verlopen. Ik ben dik tevreden over het hele traject. Mocht u een goede makelaar willen dan bent u bij Heiko Gorter Makelaars aan het juiste adres!

9

Verkopers van de Amersfoortseweg 47, Doorn

Alles ok. Klantvriendelijke opstelling en service zowel voor verkoper als koper. De koper mag alles vragen. Zelfs drie keer of meer keer kijken zonder dat daar moeilijk over wordt gedaan.

10

Verkopers van de Horstlaan 47 in Driebergen-Rijsenburg

Heiko en Madelon Gorter zijn veruit de beste makelaars in de regio en inmiddels ook de meest succesvolle.
Opvallend hun deskundigheid,betrokkenheid,enthousiasme,doelgerichtheid, optimistische frisse persoonlijke aanpak,kortom succes verzekerd.
Ze verkochten ons huis binnen ‘n paar weken waar andere makelaars vaak maanden of jaren over deden en ‘t zijn nog aardige mensen ook.
Dank je wel Heiko&Madelon het ga jullie goed!

9.3

Verkopers van de Bosstraat 153, Driebergen-Rijsenburg

Goede persoonlijke begeleiding – ook in het weekend – luistert naar je wensen – afspraken worden nagekomen – niks op aan te merken eigenlijk!

9.5

Verkopers van de Willem van Abcoudelaan 44, Driebergen-Rijsenburg

Zeer prettige kennismaking en uitstekend blijvend contact.
Ruime ervaring en grote kennis van zaken.
Aanbevelenswaardig.

10

Verkopers van Zonstraat 56, Driebergen-Rijsenburg

Door zijn inzet en professionele aanpak is onze woning binnen twee dagen ruim boven de vraagprijs verkocht. Wij zijn erg tevreden!

10

Kopers van Boerenbuurt 34, Leersum

Heiko en Madelon zijn deskundig, professioneel maar ook persoonlijk. Met vragen kun je 24/7 terecht en je zorgen worden weg genomen. Zeer prettige, eerlijk en duidelijk communicatie. Ik zal Heiko Gorter makelaars aan iedereen aanbevelen, in welke prijsklasse dan ook.

10

Verkopers van Parklaan 10, Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter is een deskundige en professionele makelaar. We zijn zeer tevreden over zijn service en de service van het team, zeer plezierig! Ze hebben een goede kennis van de markt en een duidelijke visie op de verkoopstrategie. Daarnaast was de communicatie prettig en helder. Heiko Gorter heeft ons huis goed en snel verkocht en we bevelen hem van harte aan.

 

9

Verkopers van de Wetstein Pfisterlaan 39 in Driebergen

Heiko Gorter Makelaars heeft een goede kennis van de markt, een goede kijk op marktwaarde en prikt door onzin heen. Een professionele organisatie met een huiselijk gevoel. Top!

10

Verkoper van Park Welgelegen 8, Driebergen-Rijsenburg

Prima makelaar, ik ben zeer goed geholpen, zij hielden mij dagelijks persoonlijk op de hoogte. Goede prijs afgesproken, huis was derhalve ook zeer snel verkocht. Heiko Gorter Makelaars kan ik iedereen aanbevelen.

9.5

Verkopers van Oosterlaan 17, Driebergen-Rijsenburg

Bij de selectie van de verkoopmakelaar (offerte en gesprek) maakte deze makelaar direct al een goede indruk. Hij had een uitgesproken, maar zeer goed onderbouwde mening over de verkoopstrategie. Met name betrof het hier het moment dat het huis in de markt gezet zou worden rondom de nieuwjaar periode i.r.t. de doelgroep. Dit heeft in de praktijk uitstekend uitgewerkt. Het huis is in zeer korte tijd tegen een uitstekende prijs verkocht. De geleverde inspanningen van de makelaar gedurende het gehele verkoopproces worden door mij beoordeeld als zeer goed tot uitstekend.

9.3

Verkopers van de Remus 3 in Wijk bij Duurstede

Heiko Gorter is vakkundig, oprecht, komt afspraken na en behaalt snel resultaat. Ik kan iedereen in de omgeving Utrechtse Heuvelrug Heiko Gorter aanbevelen.

9.5

Verkopers van de Buntlaan 37 in Driebergen-Rijsenburg

Super snelle en professionele service. Was altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren voor het beantwoorden van vragen en voor advies. Kent zijn markt goed. We zijn erg tevreden!

9

Verkoper van Wethouder Teselinglaan 39, Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter Makelaars levert maatwerk naar zowel de verkoper als de potentiƫle kopers. Hij brengt partijen op een prettige, zakelijke wijze bij elkaar. Bemiddelt waar nodig zonder zich op de voorgrond te stellen. Is de koop gesloten dan zorgt hij ook voor een uitstekende afhandeling van de overeenkomst.

9.5

Verkopers van Sint Hubertuslaan 82, Driebergen-Rijsenburg

Heiko is een innemende, hartelijke persoonlijkheid met een enorme kennis van de markt en van zijn vak. Al tijdens onze vakantie heeft hij de plattegronden en de prachtige foto’s geregeld, de woning te koop gezet en de eerste bezichtigingen gedaan. De terugkoppeling daarover was altijd snel en compleet en zijn inschatting van wat bezoekers van de woning vonden altijd de spijker op de kop. De afhandeling van formaliteiten en het nakomen van afspraken laat niet te wensen over . Verkoop in tien dagen! Een betere en voor ons succesvoller makelaar konden we ons niet wensen.

9.3

Verkopers van Fuut 3, Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter heeft ons goed begeleid in het proces van het verkopen van ons huis. Hij is heel prettig in de omgang en altijd bereid mee te denken en een stapje extra te zetten. Hij heeft een vlotte en zeer professionele uitstraling. Hij heeft een goede inschatting gemaakt van de lokale markt, waardoor ons huis snel en voor een goede prijs is verkocht.

10

Verkopers van Jagersdreef 106, Driebergen-Rijsenburg

Niets dan lof over Heiko Gorter. Hij ontzorgt, is proactief, heeft veel vakkennis, is heel stipt in het informeren over de voortgang, is geen 9-5 makelaar. Heiko maakt geen onderscheid of je een ‘grote’ of een ‘kleine’ klant bent: voor hem ben je een klant. Ik kan de begeleiding van Heiko van harte aanbevelen.

10

Verkopers van Bunsinglaan 1b, Zeist

Alert, actief, attent, accuraat, altijd beschikbaar.

9

Verkopers van Dolderseweg 3c, Huis ter Heide

Punctueel – komt op tijd en komt z’n afspraken na, flexibel – werkt ook buiten de normale uren indien nodig-, prettig in de omgang en goede inschatting van de markt- d.w.z. z’n inschatting en uiteindelijke verkoopprijs.

9

Verkopers van Johannes de Heerlaan 14, Driebergen-Rijsenburg

Gedreven makelaar, persoonlijke benadering, snelle terugkoppeling na bezichtigingen. Alle afspreken zijn correct nagekomen. Veel aandacht voor de foto’s en de algehele presentatie. Heiko Gorter Makelaars heeft voor ons bemiddeld bij de aankoop en ook bij de verkoop. Wij zijn erg tevreden over de prettige samenwerking en het snelle resultaat!

8.3

Verkopers van Jachtlaan 3, Driebergen-Rijsenburg

Heiko reageerde snel op telefoon en mail. Daarbij maakt hij een deskundige indruk. Heiko is in de omgang vriendelijk en geeft een eerlijk advies.

9

Verkopers van Jacob van Gaesbeeklaan 15, Driebergen-Rijsenburg

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat de communicatielijnen kort waren en dat er correct en snel gewerkt werd. Op alle vragen, op welk tijdstip van de dag ook gesteld, kregen we snel antwoord. Behalve zijn kundigheid is hij ook een prettige persoon. Na een bezichtiging kregen wij ook dezelfde dag nog een terugkoppeling. Kon ook goed de intenties/interesses van de klant inschatten. Al met al waren we blij dat we voor deze makelaar hebben gekozen.

10

Verkopers van Woudenbergseweg 26, Zeist

Heiko Gorter is een zeer kundige makelaar. Hij heeft ons huis op een zeer regelmatige manier aan de markt weten te verkopen en hij heeft laten zien dat hij verstand van zaken heeft. Het is een zeer plezierige makelaar en niet zo’n snelle jongen, waar ik mij comfortabel bij voelde. Hij krijgt zaken voor elkaar en daarom raad ik hem ten sterkste aan, zeer goed gedaan.

9.5

Verkopers van Traaij 289a, Driebergen-Rijsenburg

Een uitstekende communicatie tijdens verkoop proces, steeds op de hoogte gehouden. ook kritisch vwb te koop staande huis, tips wat er binnen en buiten beter kan. Bij aanvang gezegd dat hij het binnen drie maanden zou verkopen, zeer zelfverzekerd, maar terecht. Hij maakte de belofte nog waar ook, hij doet wat hij zegt. Het huis is verkocht tegen marktconforme prijs, wij zijn uiterst tevreden!

9

Verkopers van Willem van Abcoudelaan 46, Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter Makelaars is deskundig en professioneel met een persoonlijk tintje. Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken tijdens de verkoop van ons huis.

10

Kopers van Amersfoortseweg 84, Doorn

Heiko Gorter heeft voortreffelijk werk geleverd om ons te helpen een geschikt pand/bouwgrond te vinden. Zeer pro actief gedrag, veel opties gekregen en tijdens het aankoopproces ons zeer goed geholpen met uitstekende adviezen. Eindelijk een makelaar die hetgeen hij zegt ook waar maakt. Harde werker, zonder poespas.

10

Verkopers van Damhertlaan 15, Driebergen-Rijsenburg

Wij zijn heel tevreden met Heiko en raden hem graag aan als makelaar. Hij hield ons perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen, kon al onze vragen goed beantwoorden en zorgen wegnemen. Hij straalt rust en kalmte uit en houdt het hoofd koel. Hij is deskundig, betrouwbaar en heeft een mooi resultaat voor ons behaald. Maar bovenal staat het menselijk contact voorop en dat waarderen wij enorm. Heiko staat altijd voor je klaar.

10

Verkopers van Mevrouw Leinweberlaan 4, Driebergen-Rijsenburg

Goed advies vooraf en tijdens het proces.

Heldere terugkoppeling na iedere bezichtiging.

Realistische opstelling en begeleiding.

 

10

Verkopers van Welgelegenlaan 68, Driebergen-Rijsenburg

Heiko heeft ons perfect door het verkoopproces geloodst. Er is continue intensief contact geweest voor, tijdens en na de uiteindelijke verkoop. Bereikbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit is daarbij uitmuntend te noemen. Het is een zeer ervaren maar vooral ook betrokken makelaar. De lokale markt kent hij als geen ander. Ik zou hem dan ook zeker aanraden voor de begeleiding van zowel het aankoop- als het verkoopproces.

8.8

Verkopers van Volderstraat 45, Wijk bij Duurstede

Heiko is een zeer deskundige makelaar met goed gevoel voor de markt. Vooral zijn snelle en zeer adequate communicatie naar ons was prettig.

10

Verkopers van Kerkplein 4a, Driebergen-Rijsenburg

Een makelaar met veel deskundigheid en hart voor de zaak. Hij spant zich in voor de beste verkoopprijs.

9.0

Verkopers van Parklaan 11, Driebergen-Rijsenburg

Wij hebben Heiko Gorter Makelaars als een zeer betrokken, deskundig en oprechte makelaar meegemaakt. Communicatie en terugkoppeling staan hoog in hun vaandel.

9.3

Verkopers van Eikenlaan 4a, Driebergen-Rijsenburg

Heiko Gorter kwam bij ons eerlijk en symphatiek over. We hadden meteen vertrouwen in hem. Zijn begeleiding en die van zijn team was erg goed en snel. Vragen werden direct of zo snel mogelijk beantwoord. Tot het laatste toe was hij een steun en toeverlaat.