Bel +31(0)343-700 222

Hoe zijn we begonnen?

Op één van de mooiste plekken van Nederland, de Utrechtse Heuvelrug, is Heiko Gorter sinds 1992 werkzaam als beëdigd makelaar en taxateur. Zijn ongekende inzet en gedrevenheid hebben al tot vele succesvolle transacties en tevreden opdrachtgevers geleid. Sinds 2015 hebben wij ons kantoor gevestigd op een fantastische locatie in Driebergen: de monumentale schaapskooi aan de Engweg 50b.

Of het nu gaat om de aankoop- of verkoopbegeleiding van een woning, een taxatie wegens aangifte successie of de advisering op het vlak van beleggingsvastgoed, Heiko Gorter makelaars en zijn team begeleiden u professioneel, deskundig en objectief. Het uitgangspunt in de relatie met de opdrachtgever is altijd een goede samenwerking die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen.

Heiko Gorter Makelaars onderscheidt zich door op een creatieve en innovatie manier daadwerkelijke meerwaarde te geven aan de relatie met zijn opdrachtgevers waarbij het team garant staat voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z.

Wij nodigen u van harte uit voor een kop koffie in de Schaapskooi aan de Engweg 50b in Driebergen om kennis te maken.

Bel +31(0)343-700 222

Neem contact met ons op