Bel +31(0)343-700 222

Omschrijving

TE KOOP: VRIJSTAANDE KANTOORVILLA MET RIANT PARKEERTERREIN AAN DE AFRIT VAN RIJKSWEG A12 EN OP 5 MINUTEN LOPEN VAN HET NS STATION DRIEBERGEN-ZEIST

Deze goed onderhouden karakteristieke kantoorvilla is op een absolute zichtlocatie gelegen aan de doorgaande weg van Driebergen naar Zeist en is gebouwd omstreeks 1907 en is gelegen op een perceel eigen grond van 1.078 m². De kantoorvilla omvat een archiefkelder, begane grond, eerste- en tweede verdieping en heeft een verhuurbare vloer oppervlakte (v.v.o.) van 416 m² als volgt verdeeld:
ca. 14 m² kelder
ca. 205 m² begane grond
ca. 118 m² eerste verdieping
ca. 79 m² tweede verdieping

Op eigen terrein is de mogelijkheid om circa 16 auto’s te parkeren waardoor de villa een uitstekende parkeernorm heeft.

Indeling
Voor de exacte indeling verwijzen we naar de bijgevoegde plattegronden.

Parkeren
Circa 16 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen
* alarminstallatie
* gedeeltelijk airconditioning
* af te sluiten inloopkluis op de begane grond
* HR-combi cv gasinstallatie met radiatoren
* gedeeltelijk voorzien van sunscreens
* deels voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen
* luxe pantry op de eerste verdieping
* luxe toilet op begane grond en eerste verdieping

Meetrapport
Een NEN 2580 meetrapport met actuele plattegronden is beschikbaar.

Energielabel
De kantoorvilla heeft energielabel G

Bestemming
Enkelbestemming bedrijventerrein. Functie aanduiding kantoor. Het bestemmingsplan is onherroepelijk in werking getreden op 1 september 2018. Voor een verdere uitleg en toelichting op dit bestemmingsplan verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen.nl of de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Onderzoeksplicht koper
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring of ander onderzoek te laten verrichten teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bodem
Verkoper is niet bekend met verontreiniging van de grond. Koper aanvaardt uitdrukkelijk de milieukundige toestand van het verkochte. Verontreinigingsrisico van grond en/of grondwater zijn voor risico van koper en nimmer aanleiding geven tot schadevergoeding, verrekening en/of ontbinding van de koopovereenkomst.

Asbest
Van de kantoorvilla is geen asbestrapport opgemaakt. De aanwezigheid van asbesthoudende materialen mag, gezien de ouderdom van de villa, niet worden uitgesloten. Gespecialiseerd onderzoek dient hier uitsluitsel over te geven.

Oplevering
De oplevering zal vrij van huur en gebruik in overleg plaatsvinden omstreeks medio 2024
* notaris ter keuze koper
* koper dient een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom

Gunning
Verkoper behoudt zich nadrukkelijk het recht van gunning voor. Een definitieve koopovereenkomst en levering kunnen pas plaatsvinden na onvoorwaardelijke gunning door verkoper.

Interesse?
Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie of voor de verkoopdocumentatie kun je contact opnemen met ons kantoor of onze website bezoeken.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Hoofdstraat 39 in Driebergen-Rijsenburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Afbeeldingen

Plattegronden

Afspraak maken