Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1937
Oppervlakte
144 m²
Perceel
359 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Bijzonder charmant en uitmuntend onderhouden fors uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis (1937) met een sfeervolle en bijzonder lichte woonkamer, heerlijke woonkeuken, drie slaapkamers, een fijn tuinhuis met aangrenzend een berging en een goed op de zon gelegen besloten tuin.
Het uitzicht vanuit de woonkamer is prachtig en voor altijd: hier kijk je op het weidegebied en de bloementuin aan de overkant.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en vanuit de Engweg fiets of wandel je over de Gooijerdijk richting de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
Entreehal met meterkast, trapopgang, trapkast en een modern toilet. De sfeervolle woonkamer heeft een erker aan de voorzijde, er is een gashaard en een mooie eikenhouten vloer (lamelparket). De grote boekenwand in het gedeelte dat is uitgebouwd heeft en suite deuren met glas in lood die toegang geven tot de woonkeuken in de uitbouw. De lichte open keuken met eiland heeft veel opbergruimte en lichtinval door de lichtstraat en is uitgerust met een combi-oven, Quooker, vijf pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de toegang naar de bijkeuken met koelkast en vriezer en veel bergruimte in op maat gemaakte kasten, de aansluiting van de wasmachine en droger en de achteruitgang naar het terras bij de achtertuin.

eerste verdieping
De ruime overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een prachtig uitzicht over de weilanden. Er is veel ruimte voor kledingkasten. De moderne en goed ingedeelde badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet.

tweede verdieping
een dichte trap leidt naar de tweede verdieping met een gezellige slaapkamer tot nokhoogte met een wastafelmeubel en een grote dakkapel. Op de overloop is ook een dakkapel waardoor er genoeg ruimte is voor een bureau. Hier is ook een deur naar de bergruimte. Boven de zoldertrap is een toegang naar de cv-installatie.

Tuin
De woning heeft een mooi aangelegde en verzorgde voortuin en op het pad bij de woning is genoeg ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Er is een poort naar de achtertuin. Deze ligt heerlijk beschut is mooi aangelegd met leibeuken en volgroeide hagen. De tuin ligt op het oosten en biedt een goede bezonning en veel privacy een ruim terras en verschillende speeltoestellen.

Tuinhuis en berging
Er is een vrijstaand houten tuinhuis in de achtertuin met een grote pui die in de zomer open kan worden geschoven. De naastgelegen berging biedt genoeg ruimte voor de fietsen en tuinspullen.

Afmetingen
Perceelgrootte : 359 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 144 m²
Externe bergruimte : 26 m²
Inhoud : 529 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1937;
• de woning heeft energielabel A;
• in 2016 is nagenoeg de hele woning gerenoveerd;
• in 2023 is een laadpaal geïnstalleerd aan het huis/op het erf, de meterkast is hierop aangepast en voorbereid voor extra uitbreiding (zonnepanelen);
• in 2022 is tegelijk met de inbouwkasten in de bijkeuken een tweede koelvriescombinatie geïnstalleerd;
• aan de overzijde van het huis wordt met een aantal mede straatbewoners een bloemenweide en moestuin gehuurd, dit contract kan worden
overgenomen;
• er is op de uitbouw aan de zijkant en achterzijde voldoende ruimte om zonnepanelen te plaatsen;
• de woning is uitstekend onderhouden en heeft veel sfeervolle details, zoals de glas in lood ramen, paneeldeuren en de en-suite deuren die de
woonkamer van de eetkamer scheiden;
• in 2019 is de gashaard in de woonkamer geplaatst;
• het tuinhuis is in 2020 gerealiseerd;
• de dakgoten zijn in 2021 vervangen;
• de woning is voorzien van dubbel glas, dak- vloer- en muurisolatie;
• er is vloerverwarming op de begane grond;
• oplevering in overleg.

Wil je een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijke instapklare huis zien. Wanneer je meer informatie of een bezichtiging van deze woning wilt neem dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website. Op onze website zijn ook de plattegronden te downloaden.

Afspraak maken