Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2001
Oppervlakte
153 m²
Perceel
277 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Op een zeer gewilde locatie in de populaire woonwijk Parijsch gelegen VRIJSTAAND GESCHAKELD HERENHUIS met GARAGE en PRACHTIG AANGELEGDE ACHTERTUIN AAN HET WATER.

Deze onderhoudsvriendelijk en energiezuinige woning (energielabel B) is keurig onderhouden en instapklaar. De woning heeft een heerlijk lichte, op de achtertuin gerichte, woonkamer ruime vanuit de hal te bereiken garage en vier tot vijf slaapkamers.

De wijk Parijsch wordt gekenmerkt door veel water, openbaar groen en diverse wandelpaden die de wijk doorkruisen. De hele wijk is zeer kindvriendelijk van opzet. Door de hoekligging van deze woning wordt het gevoel van ruimte en privacy extra versterkt.

Ligging en voorzieningen
De woning is zeer rustig gelegen aan een kindvriendelijk woonerf. Basisschool, kinderopvang, medisch centrum, sportfaciliteiten en een winkelcentrum zijn op steenworp afstand van de woning gelegen. Het historische centrum en het NS station zijn op 10 fietsminuten afstand gelegen. Voor ontspanning en recreatie is de Goilberdingerdijk met zijn strandjes en rivier de Lek op korte afstand gelegen.

Indeling
Begane grond
entreehal met garderobe, modern ruim gastentoilet met fonteintje, meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer en de inpandige garage/berging. De woonkamer is heerlijk licht door de grote pui met openslaande deuren naar het terras bij de achtertuin. Er is een pelletkachel en op de vloer is gekozen voor massief eikenhouten planken in een warme kleur. Vanuit de woonkamer is de aan de voorzijde van de woning gelegen eetkeuken bereikbaar via een stalen deur met glas. De keuken is heerlijk licht door de grote glazen pui. De keukenkastjes zijn in een lichte kleur uitgevoerd met een donker natuursteen aanrechtblad op een prettige werkhoogte. Er is een tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de hal is ook de toegang naar de garage/berging van 20 m² met verwarming. Er is een achterdeur die toegang geeft tot de tuin.

Eerste verdieping
een dichte houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot drie fijne slaapkamers en de modern ingerichte badkamer. De ruime hoofdslaapkamer is aan de voorzijde over de volledige breedte van de woning gelegen. Er is voldoende ruimte om kledingkasten te plaatsen. De twee slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is comfortabel en modern uitgevoerd en ingericht met een bad, een aparte douche, een wastafel en een toilet.

Tweede verdieping
vaste trap naar zolderverdieping met een open zolderkamer aan de voorzijde die thans als wasruimte in gebruik is. Fijne afgesloten zolderkamer aan de achterzijde met ingebouwde berging.

Tuin
de voortuin is fraai aangelegd met diverse bomen en planten. Op de oprit is genoeg ruimte om een auto te parkeren. De heerlijke en goed op de zon gelegen achtertuin is bijzonder sfeervol ingericht met intieme terrassen, prieel en dakplatanen. Door de ligging aan het water is er veel privacy en een prettige afstand tot de achter gelegen woningen.

Afmetingen
• Woonoppervlak : 153 m²
• Overige inpandige ruimte : 20 m² (garage/berging)
• Inhoud : 613 m³
• Perceelgrootte : 277 m²
Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode. Voor de exacte maten is er een meetrapport beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2001
• de woning heeft energielabel B
• verwarming en warm water door middel van een cv-combiketel (Nefit 2022);
• er is een elektrisch zonnescherm bij de openslaande deuren naar het terras bij de woonkamer en rolluiken op de eerste verdieping, de woning is
volledig voorzien van dubbel glas;
• op de eerste verdieping zijn de ramen voorzien van horren;
• de wanden en plafonds op de begane grond zijn voorzien van glad stucwerk;
• de woning is voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en dubbel glas;
• de keuken is uitgerust met uitstekende apparatuur van Bauknecht en Pelgrim;
• de woning verkeert zowel inwendig als uitwendig in een zeer nette staat van onderhoud;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning contact op met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Afspraak maken