Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1920
Oppervlakte
76 m²
Perceel
80 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Het is een pareltje, deze buitengewoon charmante woning op loopafstand van het centrum én in een van de leukste straatjes van Laren. De woning maakt deel uit van een riet gedekte kopgevelboerderij, gebouwd in 1920 en gerenoveerd in 1983. Het heeft een woonoppervlak van 75,5 m² en biedt een ruime en lichte woonkamer met hoge ramen en een hout gestookte open haard, een goed ingerichte open keuken met uitstekende inbouwapparatuur en twee slaapkamers plus een fijne badkamer op de eerste verdieping.

Het dorp Laren
Laren is een lieflijk gezellig dorp in het Gooi dat bekend staat om zijn rijke artistieke erfgoed en natuurlijke schoonheid die door de jaren heen vele kunstenaars heeft geïnspireerd. Er is in het dorp een aantal kunstgalerijen en het bekende Museum Singer. De Atelierroute Laren trekt jaarlijks veel bezoekers.
Naast het culturele aanbod vind je er vele goede restaurants, cafés en boetiekjes en er zijn vele wandel- en fiets mogelijkheden in de nabijgelegen bossen en natuurreservaten, zoals de Zuiderheide en de Laarder Eng. Het dorp biedt een geweldige combinatie van kunst, cultuur en natuur.
Binnen 20 minuten ben je in Utrecht of in Amsterdam en er is een goed aanbod lagere en middelbare scholen.

Indeling
begane grond:
entreehal, trapopgang, meterkast en gastentoilet. Toegang naar de lichte en goed in te delen woonkamer met een gezellige houthaard. De laminaatvloer is uitgevoerd in een stoere donkere toon. De open keuken is licht gelakt en heeft een Belgisch hardstenen aanrechtblad. Er is een breed Smeg zes pits fornuis in RVS met oven en afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast.
Vanuit de entreehal is ook de toegang naar de bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine en droger. Er is een deur naar buiten, zodat hier eventueel ook een fiets kan staan.

eerste verdieping:
een dichte houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot twee slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt een fraai uitzicht op de laan. Er is gekozen voor een stoere houten vloer en er zijn voldoende kledingkasten. De tweede slaapkamer heeft een dakkapel en een ingebouwd bureau. De licht uitgevoerde badkamer heeft een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet.
Op de overloop is een grote inbouwkast en een luik met een vlizotrap naar een ruime bergzolder van ruim 9 m².

Buiten
In de entree van de woning die op het zuiden ligt kan je al vroeg in het jaar heerlijk beschut buiten zitten op het plaatsje tussen de rozenstruiken.

Afmetingen
Perceelgrootte 80 m²
Woonoppervlak woonhuis 75,5 m²
Inpandige bergruimte (bergzolder) 9,2 m²
Inhoud 316,9 m³
(Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetmethode; een officieel meetrapport is aanwezig).

Bijzonderheden
• bouwjaar 1920 en in 1983 gerenoveerd;
• er zijn veel mooie details die de woning bijzonder maken, zoals de ramen met roedeverdeling en buitenluiken, het
fonteintje in het toilet op de begane grond en de paneeldeuren;
• onder de laminaatvloer op de begane grond liggen de originele estriken (rood gebakken tegels);
• het energielabel volgt;
• de woning wordt verwarmd door een Brink ketel (2004, luchtverwarming);
• de rieten kap is in 2015 vernieuwd;
• de woning biedt veel bergruimte;
• in de omgeving van de woning kan je onbetaald parkeren;
• de oplevering kan op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zó goed voorstellen! Voor meer informatie kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij bieden je de mogelijkheid om tijdens de open huis dagen binnen te lopen, dat kan zonder afspraak. Uiteraard kan je ook buiten de open huis dagen een bezichtiging inplannen via ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Afspraak maken