Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1930
Oppervlakte
107 m²
Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Op een uitstekende locatie midden in het centrum van Driebergen-Rijsenburg bieden wij deze ruime bovenwoning met dakterras te koop aan. Het appartement bestaat uit twee woonlagen en heeft een totaal woonoppervlak van 107 m². De woning heeft een ruime woonkamer, aparte keuken, groot dakterras, eetkamer, badkamer en maar liefst drie slaapkamers.

De locatie is perfect, het appartement ligt aan de gezellige winkelstraat van Driebergen met alle voorzieningen binnen handbereik. Diverse winkels, supermarkten, restaurants en sportverenigingen zijn met enkele minuten bereikbaar. Het vernieuwde station Driebergen-Zeist is op vijf minuten fietsafstand gelegen en de uitvalsweg naar de A12 is dichtbij. Verschillende basisscholen zijn in de directe omgeving gelegen. Als natuurliefhebber ben je hier aan het juiste adres want het dorp is omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met trapopgang naar de eerste woonetage.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang naar de woonkamer en de keuken. De royale woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en beschikt over meerdere grote raampartijen. Deze zorgen voor veel lichtinval en geven fraai uitzicht over de winkelstraat. De eenvoudig ingerichte keuken is voorzien van een Bosch gasfornuis. In de keuken is tevens de opstelling van de cv-ketel. Vanuit de keuken is het ruime dakterras bereikbaar. Het dakterras is 19 m² groot, heeft een perfecte bezonning op het zuidoosten en biedt veel privacy. Naast de keuken is de eetkamer gelegen. De eetkamer kan eventueel ook als thuiswerk plek/kantoor gebruikt worden. De badkamer met douche en wastafel en het separate toilet is ook op deze verdieping gelegen.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang naar de tweede verdieping. Overloop met toegang naar drie slaapkamers. Aan de achterzijde is de grootste slaapkamer gesitueerd met een oppervlak van maar liefst 20 m². De linker slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel. Op deze verdieping is gekozen voor een laminaat vloer afwerking. Zowel de slaapkamers aan de voorzijde, als de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote dakkapel. Dit zorgt voor veel ruimte en lichtinval.

Zolder:
Vanuit de overloop op de tweede verdieping is door middel de vlizo trap de vliering bereikbaar. De vliering wordt gebruikt als bergzolder.

Parkeren:
Aan de achterzijde van het appartement is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vereniging van Eigenaren:
De vereniging van Eigenaren is pas recent geactiveerd en bestaat uit twee appartementsrechten. De maandelijks VVE bijdrage is € 100,- Hiervan wordt de opstalverzekering betaald en gespaard voor toekomstig gezamenlijk onderhoud. Er is een meerjarig onderhoudsplan opgesteld en er zijn notulen aanwezig.

Afmetingen:
Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 4 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte: 19 m²
Bruto inhoud van de woning: 358 m²

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1930;
– verwarming en warmwater door middel van een Remeha Calenta cv-ketel uit 2017;
– de woning is voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas;
– maandelijkse VVE bijdrage €100,-
– groot dakterras op het zuidoosten;
– veel bergruimte in de woning aanwezig;
– uitstekende locatie midden in het centrum van Driebergen-Rijsenburg;
– voldoende gratis parkeergelegenheid;
– openbaar vervoer en uitvalsweg met enkele minuten bereikbaar;
– oplevering in overleg.

Wil je een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend deze bovenwoning zien. Wanneer je meer informatie of een bezichtiging van deze woning wil neem dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website voor de uitgebreide verkoopbrochure.

Afspraak maken