Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1936
Oppervlakte
126 m²
Perceel
485 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Buitengewoon karakteristieke, te moderniseren, twee onder één kapwoning gelegen op een prachtig perceel van bijna 500 m² en gelegen aan één van de mooiste lanen van Driebergen op nog geen 100 meter van de entree naar de Driebergse bossen.

Deze bouwkundig goed onderhouden woning is altijd netjes bewoond geweest maar verdient het om aangepast te worden naar de eisen van heden ten dage. Dit is de perfecte mogelijkheid om de woning volledig naar eigen wens en inzicht te verbouwen.

Graag nodigen we je uit voor een bezichtiging en trachten we met onderstaande beschrijving een korte impressie te geven wat de woning te bieden heeft.

Ligging
Een betere en vooral mooiere ligging is nauwelijks denkbaar. De woning is gelegen in een van de mooiste wijken van Driebergen met vrijwel directe toegang tot de bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12 (minder dan 10 minuten fietsen). Het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca en leuke koffietentjes ligt op minder dan vijf minuten fietsen. Ook scholen en kinderopvang zijn in de directe nabijheid van de woning te vinden.

Tuin
De woning is gelegen op een fijn perceel van 485 m². De op het noorden gelegen zonnige achtertuin is ruim 17 meter diep.

Berging/schuur
Op het perceel bevindt zich een eenvoudige vrijstaand stenen schuur en houten berging.

Indeling
begane grond: gang met trapopgang, kelderkast en toilet. Sfeervolle woonkamer en suite met voor- en zijerker, prachtige marmeren schouwen en fraaie parketvloer. Openslaande deuren naar de achtertuin. Eenvoudig ingerichte, dichte, keuken met deur naar de achtertuin.

eerste verdieping: overloop met toilet en trapopgang naar de zolder. Eenvoudig ingerichte badkamer met douche, wastafel, balkon en twee fijne slaapkamers.

tweede verdieping: voorzolder met bergruimte. Zolderkamer met dakraam. Het is mogelijk om hier een extra slaapkamer of badkamer te realiseren.

Afmetingen
• perceelgrootte 485 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
• oppervlakte tuinschuur 18 m²
• inhoud 477 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1936
• de woning heeft uitstekende uitbreidingsmogelijkheden op de begane grond
• het is mogelijk om op het perceel een bijgebouw en/of garage te realiseren
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld
• in de op te stellen koopovereenkomst zal een zgn. ‘ouderdomsclausule’ en een ‘niet zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen
• de woning verkeert bouwkundig in een goede staat van onderhoud maar zal moeten gemoderniseerd
• oplevering in overleg

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze prachtige woning wil bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Afspraak maken