Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1951
Oppervlakte
160 m²
Perceel
769 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Op een heerlijke locatie aan een brede en groene laan vind je deze goed onderhouden sfeervolle woning (helft van dubbel uit 1951) met een charmant bijgebouw op een perceel van 769 m². Dit lichte en ruime huis is van alle gemakken voorzien om comfortabel te wonen. De begane grond voorziet in een sfeervolle living met houthaard, een op de tuin gerichte eetkamer en een gezellige keuken. Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal vier slaapkamers, twee badkamers en veel bergruimte.

De Melvill van Carnbeelaan is een kinderrijke laan met aan weerszijden prachtige oude bomen. Het gezellige centrum van Driebergen is op een steenworp afstand gelegen, evenals scholen, winkels, openbaar vervoer en zwembad de Zwoer.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is nog een authentiek dorp gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Hier woon je in een Nationaal Park met diverse prachtige bossen in de nabijheid. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en vele sportfaciliteiten. Het vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist is binnen tien minuten op de fiets bereikbaar. De oprit naar de snelwegen is met de auto in minder dan tien minuten te bereiken.

Indeling
Begane grond:
ruime en lichte entreehal, trapopgang met bordes, meterkast en gastentoilet. De ruimte onder de trap is een handige garderoberuimte en opbergplek voor schoenen en tassen. Toegang naar de lichte en prettige woonkamer aan de voorzijde, een strakke schouw met gashaard en een ruime doorloop naar de eetkamer. De woonkamer is afgewerkt met een stoere massief houten vloer.
Vanuit de hal is ook de toegang naar de lichte keuken die is uitgevoerd in hoogglans wit en uitgerust met een combi-oven, een vier pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. In de keuken is in een kast de opstelling van de cv installatie. Op de vloer ligt een antraciet plavuis.
Een deur geeft vanuit de keuken toegang naar de gezellige eetkamer met een lichtkoepel en en dubbele deuren naar het terras bij de achtertuin. Voor de eetkamer en de woonkamer is gekozen voor een eiken planken vloer in een prachtige warme kleur.

Eerste verdieping:
een trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt een fraai uitzicht op de laan. De licht uitgevoerde badkamer heeft een ligbad met douche, een wastafelmeubel, toilet en een handdoekradiator.

Tweede verdieping:
op deze verdieping is door het plaatsen van een dakkapel een heerlijke ruime slaapkamer gerealiseerd met een compact ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is voldoende bergruimte doordat er maatwerk kasten zijn gemaakt tot nokhoogte. Ook achter de knieschotten is veel bergruimte.

Bijgebouw
Het bijgebouw van bijna 16 m² is ideaal om als werk- praktijk- of hobbyruimte te gebruiken.
Aan de rechterkant is de toegang naar de aangebouwde schuur.

Tuin
Op het grindpad bij de voortuin is voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto’s. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd met terrassen, bomen, hagen, grind en borders. Achterin de tuin is het bijgebouw dat in gebruik is als werkplek/kantoor.

Afmetingen
Perceelgrootte 769 m²
Woonoppervlak woonhuis 160 m² (inclusief 19 m² inpandige zolderruimte)
Gebouw gebonden buitenruimte 2,7 m² (balkon eerste verdieping)
Externe bergruimte/houten schuur 21 m²
Inhoud 604 m³

(Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetmethode; een officieel meetrapport is aanwezig).

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1951;
• de woning heeft energielabel C;
• de provisiekelder van 6 m² heeft een hoogte van 124 cm;
• in 2022 is het buitenschilderwerk uitgevoerd;
• in 2023 zijn de platte daken vervangen alsmede het dakbeschot van het dak van de keuken;
• op het voordakvlak van de woning liggen 9 zonnepanelen;
• de gehele begane grond vloer is zeer recent opnieuw geschuurd en in de olie gezet;
• er is een cv combi ketel (Bosch) uit het jaar 2015;
• de woning is volledig voorzien van dubbel glas, dakisolatie en gevelisolatie (vóór 2003);
• de woning verkeert in een prima staat van onderhoud;
• er is een recent bouwkundig rapport ter inzage;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zó goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze ruime en lichte woning kun je een afspraak maken met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zin te downloaden op onze website.

Afspraak maken