Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1994
Oppervlakte
139 m²
Perceel
124 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Zoek je een instapklaren woning met véél ruimte op een rustige plek dan is de Aalscholver 57 absoluut de moeite van het bezichtigen waard. Deze perfect onderhouden middenwoning is in 2021 compleet gerenoveerd en is aan een rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer gelegen. Aan de achterzijde grenst de woning aan een speeltuin en de kinderboerderij is op een paar minuten lopen gelegen.

Wat de voorkant niet direct doet vermoeden is de enorme ruimte die achter de voorgevel schuilgaat. Dat komt omdat de woning niet alleen op de begane grond maar ook op de eerste verdieping is uitgebouwd. De zolder is geoptimaliseerd door het plaatsen van dakkapellen aan de voor- en achterkant. Hierdoor is de woning voorzien van vier grote slaapkamers en een badkamer die het predikaat badzaal verdient.

Locatie
De woning is gelegen in de populaire wijk Hoenderdaal, aan de rand van het fraaie buitengebied van Driebergen. Er is een keur aan voorzieningen op loop- of fietsafstand; winkelcentrum de Sluis, meerdere basisscholen, de kinderboerderij, een bushalte en Health Center Hoenderdaal: een zeer uitgebreide sportaccommodatie waar je kan tennissen, voetballen, squashen, fitnessen en golfen. Het station Driebergen-Zeist is op een paar minuten fietsafstand gelegen en het gezellige centrum van Driebergen met leuke winkels en restaurants bereik je in minder dan tien minuten op de fiets. Ook de oprit naar de snelwegen is in vijf autominuten te bereiken.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Energielabel
De woning heeft een energielabel B. Er zijn de nodige verduurzamingsmaatregelen doorgevoerd zoals 10 zonnepanelen, nieuwe cv installatie, airco die kan verwarmen en koelen alsmede een nieuwe mechanische ventilatie.

Tuin
Genieten en geen onderhoud zijn de sleutelwoorden voor de compacte doch zonnige tuin. Aan de achterzijde is een achterom die uitkomt op een speeltuin. De gehele voor en achtertuin is in 2021 opnieuw bestraat met fraaie lichte tegels.

Parkeren
Ruime parkeervoorzieningen voor de deur en op het om de hoek gelegen parkeerterrein.

Indeling
Begane grond
Entreehal met meterkast, toilet en trapopgang. Fors uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en doorloop naar de luxe ingerichte keuken aan de voorzijde van de woning. Zoals je mag verwachten is de keuken voorzien van veel inbouw-apparatuur. De gehele begane grond is afgewerkt met een warme laminaatvloer.

Eerste verdieping
Overloop die toegang geeft tot de twee ruime en uitgebouwde slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De oorspronkelijk derde slaapkamer op deze verdieping is getransformeerd tot badkamer. De badkamer bestrijkt dan ook de gehele voorzijde van de eerste verdieping en is voorzien van een inloopdouche, jacuzzi, wastafelmeubel met twee wastafels, toilet en aansluiting voor wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Voorzolder met bergruimte en vlizotrap naar vliering. De zolder beschikt over twee buitengewoon riante slaapkamers die beide zijn voorzien van een dakkapel en veel bergruimte. De cv opstelling is netjes weggewerkt achter een ingebouwde kastruimte.

Afmetingen
Perceelgrootte : 124 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 139 m²
Gebruiksoppervlakte berging : 7 m²
Inhoud : 470 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1996
• de woning is in 2021 volledig gerenoveerd;
• de keuken is in 2021 nieuw geplaatst;
• verwarming en warm water door middel van een CV-ketel uit 2021;
• de begane grond is voorzien van vloerverwarming;
• het gehele buitenschilderwerk is onlangs uitgevoerd;
• alle wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk;
• de woning is voorzien dan dubbel glas (aan de achterzijde HR++), dak- en muurisolatie;
• er zijn 10 zonnepanelen op het voordakvlak geplaatst;
• de hele woning is voorzien van airco;
• de woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is luxe afgewerkt
• oplevering kan op korte termijn.

Wil je een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijke instapklare huis zien. Wanneer je meer informatie of een bezichtiging van deze woning wil neem dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website voor de uitgebreide verkoopbrochure.

Afspraak maken