Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1936
Oppervlakte
164 m²
Perceel
305 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Deze half vrijstaande villa (1936) heeft werkelijk álles om verliefd op te worden: het huis zelf is een plaatje met nog veel stijlkenmerken uit de bouwperiode, zoals grote dak overstekken, een erker aan de voorzijde, paneeldeuren en hoge plafonds. Door de prachtig in stijl uitgevoerde aanbouw is een heerlijke en lichte ruimte ontstaan, die direct in verbinding staat met de achtertuin. De woning heeft een fantastische ligging aan een rustig en kindvriendelijk laantje met eenrichtingsverkeer en alleen bestemmingsverkeer.
Er is veel leefruimte op de begane grond, een op maat gemaakte keuken, vier slaapkamers, een luxe badkamer en een heerlijke tuin met een goede zonligging. Dit is een droomhuis op een fantastische plek!

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is nog een authentiek dorp gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Hier woon je in een Nationaal Park met diverse prachtige bossen in de nabijheid. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en vele sportfaciliteiten. Het vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist is binnen tien minuten op de fiets bereikbaar. De oprit naar de snelwegen is met de auto in minder dan tien minuten te bereiken.

Indeling
begane grond
Entree met fraaie voordeur, garderoberuimte, meterkast hal met gietvloer en trapopgang, toegang tot de kelder en het toilet. De woonkamer heeft in het zitgedeelte een hout gestookte inbouwhaard en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Er is gekozen voor een massief eikenhouten vloer in een prachtige warme kleur. De open woonkeuken is recent op maat gemaakt, heeft een gietvloer en is voorzien van diverse kwalitatief hoogwaardige inbouw apparatuur, waaronder een Bora inductie kookplaat, Quooker kraan en Bosch vaatwasser en oven. Vanuit de keuken zijn ook weer openslaande deuren naar de achtertuin.

eerste verdieping
Een dichte houten trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping, met toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De kamer aan de voorzijde heeft inbouwkasten.
De moderne en licht uitgevoerde badkamer heeft een vrijstaand ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en een toilet.
Er is een kast waarin de wasmachine en droger zijn opgesteld.

tweede verdieping
Een dichte houten trap leidt naar de tweede verdieping waar twee kamers zijn gerealiseerd. De gezellige hoofdslaapkamer biedt veel ruimte, is tot nokhoogte open gemaakt met de balken in het zicht. Er is een vaste wastafel en veel bergruimte in de op maat gemaakte kastenwand. Aan de voorzijde is de vierde slaapkamer, een gezellige kamer met genoeg bergruimte. Op de overloop is een aparte ruimte voor de cv installatie.

Tuin
De voortuin is fraai aangelegd in de stijl van het huis met een beukenhaag, kunstgrasveld met trampoline en een klinkerpad naar de voordeur. Op het grindpad bij de woning is voldoende ruimte voor het parkeren van een auto. Er is een poort naar de achtertuin. Deze is op het westen gelegen en biedt alle privacy. Er zijn verschillende terrassen met een uitstekende zonligging. De berging in de achtertuin biedt voldoende ruimte voor tuingereedschap, kussens etc. en is voorzien van elektra.

Oppervlakte
Woonoppervlak: 164 m²
Externe bergruimte: 11 m² (schuur)
Overige inpandige ruimte: 5 m² (kelder)
Inhoud: 620 m³
Perceelgrootte: 305 m²
Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1936;
• Energielabel (volgt)
• De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is instapklaar;
• In 2018 is de cv installatie vernieuwd (Atag);
• In 2022 is de op maat gemaakte keuken geplaatst;
• De vloeren van de hal op de begane grond, de keuken en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming;
• Alle wanden zijn strak gestuukt;
• De woning heeft dubbel glas, vloer- en dakisolatie;
• Op de tweede verdieping kan aan de achterzijde een dakkapel worden geplaatst;
• De oplevering is in overleg.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zó goed voorstellen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website zijn de brochure en de plattegronden van de woning te downloaden.

Afspraak maken