Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1925
Oppervlakte
109 m²
Perceel
147 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Een huis om verliefd op te worden, deze bijzonder charmante hoekwoning met voor- zij- en achtertuin, gelegen op een rustige locatie in het centrum.

BELANGRIJKE INFORMATIE: AAN DE OVERZIJDE VAN DE WONING (NOOITGEDACHT 20-28) WORDEN DE BESTAANDE BEDRIJFSPANDEN GESLOOPT EN ER ZULLEN 17 WONINGEN WORDEN GEBOUWD. MEER INFORMATIE HIEROVER VIA ONS KANTOOR.

Deze karakteristieke woning is gebouwd in 1925 in de voor die tijd herkenbare bouwstijl: glas-in-loodramen, een mooie voordeur, erker, paneeldeuren en een balkon op de eerste verdieping. De woning is gelegen op een perceel van 147 m² vlakbij het gezellige centrum van Zeist. Er is veel ruimte op de begane grond en maar liefst vijf (slaap)kamers op de verdiepingen.

Ligging
De ligging net buiten het stadshart van Zeist is uitstekend. De toegang naar het bos is op een paar minuten afstand van de woning: je hoeft alleen de hoek om en dan kan je heerlijk wandelen of sporten in het groen. Het stadshart ligt aan het einde van de laan met veel leuke restaurants, diverse winkels en andere uitgaansmogelijkheden, waaronder hotel, theater en restaurant Figi. Er zijn diverse basisscholen en middelbare scholen in de directe omgeving.
Het NS-station Driebergen-Zeist is binnen een paar minuten op de fiets bereikbaar en met de auto ben je zó bij de op- en afrit van Rijksweg A12. Met de bus ben je binnen 18 minuten in het centrum van Utrecht.

Tuin
De achtertuin is op het noordwesten gelegen en geeft het beschutte gevoel van een patiotuin, waardoor privacy is gegarandeerd. De zon draait gedurende de dag rond het huis dus er is altijd wel een zonplekje te vinden. Achterin de tuin is een vrijstaande berging.

Indeling:
Kelder
Onder de keuken bevindt zich een provisiekelder van 179 cm. hoog met een oppervlakte van 4,4 m².

Begane grond
Entreehal met ruime garderobe en kastruimte, meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woon/eetkamer. De woonkamer heeft een mooie schouw met open haard en veel lichtinval door de erker en de ramen aan zowel de voor-, zij- als achterkant van de woning. Er zijn glas-in-loodramen in het voorraam en openslaande deuren bij de eetkamer die toegang geven naar de achtertuin. De keuken is uitgevoerd in zachtblauw met een hardstenen aanrechtblad en een mooie tegelvloer. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. Een luik in de keuken geeft toegang tot de kelder.

Eerste verdieping
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping met drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft openslaande deuren naar het balkon met uitzicht op de achtertuin. De fraaie badkamer is licht uitgevoerd en ingericht met een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping met twee kamers, beide met een dakkapel. De tweede kamer is toegankelijk via de eerste kamer. In de eerste kamer is in een kast de opstelling van de cv-ketel.

Afmetingen
Perceelgrootte: 147 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 109 m² (n.b. dit is inclusief de tweede verdieping met een oppervlak van 17,7 m² die niet officieel is meegenomen in het totale woonoppervlak, dit zijn echter wel twee volwaardige kamers met een stahoogte van 1,93m)
Overige inpandige ruimte (kelder) 4 m²
Gebruiksoppervlakte buiten berging 5 m²
Inhoud: 421 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1925;
• de begane grond en eerste verdieping zijn afgewerkt met eiken houten vloerdelen;
• begin 2023 is de begane grondvloer en de spouwmuur geïsoleerd;
• de woning is voorzien van dubbel glas (met uitzondering van de glas in loodramen);
• verwarming en warm water door middel van een Atag combiketel uit november 2022;
• enkele jaren geleden is de woning aan de zijkant op de eerste verdieping vergroot en
daarmee tevens de badkamer vernieuwd;
• de algehele staat van onderhoud is goed;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kan je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Afspraak maken