Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
Vanaf 1981 tm 1990
Oppervlakte
365 m²
Perceel
585 m²
Kamers
16
Slaapkamers
13
Badkamers
1

Omschrijving

Wanneer je op zoek bent naar vooral veel ruimte en functionaliteit dan is dit vrijstaande woonhuis zeker de moeite waard. Dit in de jaren 80 gebouwde pand is destijds gebouwd in opdracht van een zorginstelling en tot voor kort altijd in gebruik geweest als huisvesting van de deze zorginstelling. Met een woonoppervlakte van maar liefst 365 m² en een perceel van 585 m² is dit een fantastisch pand voor degene die ruim en centraal wilt wonen. Door de opzet en indeling is een combinatie van wonen en werken ideaal. Sinds de bouw heeft er geen modernisering meer plaatsgevonden.

Het pand heeft een zogenaamde ‘split level’ indeling met intern twee geschakelde woningen en het beschikt over 2 leefruimten met open keuken, 2 badkamers en 14 (slaap)kamers.

Locatie
Aan de voorzijde ligt het pand aan de verbindingsweg van Zeist-Driebergen-Doorn gescheiden door de voortuin, voet- en fietspad. Aan de achterzijde grenst de woning aan het rustige mevrouw van Vollenhovenpark met fraaie vooroorlogs gebouwde (villa)woningen. Het centrum van Driebergen met de hoofdwinkelstraat is om de hoek. De entree tot de Driebergse bossen is op minder dan 10 minuten loopafstand gelegen.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Energielabel
De woning heeft een energielabel C.

Tuin
De tuin aan de achterzijde is op het zuidwesten gelegen en biedt een uitstekende bezonning en veel privacy. In de tuin staan een tweetal schuren.

Parkeren
Ruime parkeervoorzieningen op de openbare weg. Ook is het mogelijk om een parkeerplaats op eigen terrein te realiseren vanaf het mevrouw van Vollenhovenpark.

Indeling
Voor de indeling verwijzen we naar de bijgevoegde plattegronden.

Afmetingen
Perceelgrootte : 585 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 365 m²
Inhoud : 1.150 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Overige kenmerken:
• Gebouwd in de jaren 80 als zorginstelling
• Het pand is momenteel in gebruik als ‘anti kraak’
• Het bestemmingsplan geeft aan dat de woning als 1 woning dient te worden gebruikt
• Kamerverhuur is binnen het vigerend bestemmingsplan niet mogelijk
• Meergezinsbewoning is eveneens niet mogelijk
• Verwarming door middel van een cv ketel uit 2003
• Interne modernisering is noodzakelijk
• Er is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld
• In de op te stellen koopovereenkomst wordt een ‘niet zelfbewoningsclausule’’ opgenomen evenals een ‘ouderdomsclausule’
• Oplevering in overleg

Afspraak maken