Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1972
Oppervlakte
145 m²
Perceel
267 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Zorgeloos wonen in een rustige en kindvriendelijke wijk, dat kan in deze tot in de puntjes verzorgde royale, uitgebouwde, hoekwoning met garage, schuur en zonnige achtertuin op het westen.

Deze perfect onderhouden woning heeft 5 volwaardige slaapkamers waardoor het een ideaal gezinshuis is. De woning is gelegen op een geliefde en bijzondere locatie, om de hoek van het bos!

Dit deel van Driebergen grenst aan zowel de bossen van de Utrechtse Heuvelrug als aan de oude landgoederen Kraaybeek, Beukenstein en Sparrendaal. Op loopafstand zijn de fraaie Heidetuin en het prachtige Landgoed Kraaijbeekerhof gelegen. Diverse scholen (waaronder de basisschool De Kring), het NS-station Driebergen-Zeist en het gezellige centrum van Driebergen zijn op loop- of fietsafstand gelegen, de oprit naar de snelweg is in een paar minuten bereikbaar.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Tuin
De woning heeft een buitengewoon verzorgd aangelegde voor-, zij- en achtertuin met een heerlijk zonneterras en gazon. De achtertuin is op het westen gelegen en biedt door de open ligging de hele dag zon.

Garage
Ruime vrijstaand stenen garage (met twee ramen en elektrische garagedeur) naast de woning met achter de garage een separate schuur voor fietsen en tuingereedschap.

Uitbreidingsmogelijkheden
De woning kan op de begane grond aan de achterzijde op eenvoudige wijze nog verder worden uitgebouwd.

Indeling
Voor de exacte indeling verwijzen wij je naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning heeft globaal de volgende indeling:

begane grond: entreehal met toilet en meterkast. Z-vormige woonkamer met open trap naar de eerste verdieping. Half open keuken geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend een ruime bijkeuken met aparte wasruimte en deur naar de tuin.

eerste verdieping: overloop die toegang geeft tot drie ruime slaapkamers en een netjes ingerichte badkamer met ligbad, douche in het bad, toilet en wastafelmeubel.

tweede verdieping: grote voorzolder met cv-opstelling en bergruimte en toegang tot twee fijne zolderkamers met dakkapel op het achterdakvlak.

Afmetingen
Perceelgrootte 267 m²
Woonoppervlakte 145 m²
Oppervlakte garage en schuur 18 m²
Inhoud 503 m³
Van de woning is een officieel NEN2580 meetrapport opgesteld.

Overige kenmerken
* bouwjaar omstreeks 1972
* bijkeuken en wasruimte is in latere fase aangebouwd
* er is een waterbron aangelegd in de achtertuin
* in de woonkamer is een nieuwe hardhouten trap geplaatst naar de eerste verdieping
* woning is voorzien van dubbel glas, dakisolatie en spouwisolatie
* het gehele buiten- en binnen schilderwerk verkeert in een uitmuntende conditie
* de woning is voorzien van een nieuwe elektrische installatie (groepenkast)
* in de woning is een alarminstallatie aanwezig
* het platte dak van de garage is circa 8 jaar geleden vernieuwd
* centrale verwarming en warm water door middel van een Remeha combi ketel uit 2021
* op de eerste verdieping is deels airco aanwezig geplaatst in 2018
* het toilet op de begane grond is vernieuwd in 2023 en is voorzien van vloerverwarming
* oplevering in overleg

Interesse?
Graag nodigen wij je uit voor een bezichtiging van deze fraaie hoekwoning. Neem contact op, wij informeren je graag en nemen ruim de tijd om deze perfect onderhouden woning aan je te laten zien. De verkoopbrochure met plattegronden kun je ook op onze website downloaden.

Afspraak maken