Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2023
Oppervlakte
63 m²
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

Recent opgeleverd uitstekend afgewerkt en comfortabel twee kamer hoekappartement op de begane grond met een woonoppervlak van 63 m². Hier woon je in het centrum van Zeist aan de gezellige Voorheuvel met een leuke diversiteit aan winkels, horeca en appartementen.

Dit prachtige appartement is onlangs gerealiseerd en heeft een ruime woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer met badkamer. Door de opzet en indeling is dit appartement bij uitstek geschikt voor één of twee personen.

Starters betalen, onder bepaalde voorwaarden, bij de aankoop van dit appartement géén overdrachtsbelasting. Wij informeren je graag wat deze voorwaarden zijn.

Indeling
Afgesloten gemeenschappelijke entreehal met meterkast en toegang naar de hal van het appartement met toilet, toegang tot de inpandige bergruimte met de aansluiting voor wasmachine en droger. Bijzonder sfeervolle en opvallend lichte woonkamer door de grote raampartijen. Aan de voorzijde loop je middels een tweede entree direct de gezellige Voorheuvel op. De modern ingerichte keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is in hoekopstelling geplaatst. Naast de woonkamer ligt de ruime slaapkamer met aangrenzend een compacte, luxe ingerichte, badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

Buitenruimte
Door de dubbele openslaande deuren aan de Voorheuvelzijde kom je op je eigen terras en is er mogelijkheid om een zitje te maken waar je in de ochtendzon kunt genieten van je kopje koffie.

Parkeren
Het is mogelijk om een parkeervergunning te krijgen voor het om de hoek van het appartement gelegen parkeerterrein.

Afmetingen
Woonoppervlakte 63 m²
Inhoud 242 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.
Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van het appartement word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen op dit moment € 27,- per maand.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2023;
• energielabel C (*) ;
• het appartement is gasloos;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming in de woonkamer en de slaapkamer door middel van elektrische
convectoren van 2500w per stuk, die via wifi op afstand en op de convector zelf zijn te
regelen.
• in de badkamer is elektrische vloerverwarming;
• warm water door middel van een elektrische boiler van 120 liter;
• vrijwel het gehele appartement is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer in houtlook;
• de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie
kookplaat, oven, ingebouwde vaatwasser en een ingebouwde koelkast met vriesvak;
• het appartement is ook zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide
mensen;
• de oplevering kan snel.

Gasloos, en toch energielabel C
Binnen 60 jaar zullen de gasbronnen uitgeput zijn en daarnaast ondervinden Groningers dagelijks de gevolgen van gasboringen met toenemende bodeminstabiliteit. Door ons gasverbruik putten we onze aarde uit; dit is op de lange termijn geen houdbaar systeem.

Dit appartement heeft geen gasaansluiting meer en voldoet daarmee aan de eisen om nieuwbouw gasloos op te leveren. De verwarming in de woonkamer en slaapkamer is met elektrische radiatoren en de verwarming van het water met een elektrische boiler. De opwekking van elektriciteit wordt gezien als meer vervuilend, want vaak nog afkomstig van bruinkool verbranding, dan gas. Andere mogelijke productiemethoden van elektriciteit, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen die helemaal geen vervuiling veroorzaken, zullen het energielabel positief beïnvloeden. Dat is de reden dat het appartement het energielabel ‘C’ heeft gekregen. Verbetering van dit label zou dus kunnen door in de toekomst zonnepanelen op het dak te plaatsen. Bijkomend voordeel is het niet onderhevig zijn aan de huidige hoge gasprijzen en het niet hoeven betalen van vastrecht voor een gasmeter/levering.

Enthousiast geworden?
Bent je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je dit fijne appartement graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Ook kun je voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Afspraak maken