Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1992
Oppervlakte
123 m²
Perceel
252 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Op een rustige locatie aan de westkant van Driebergen is begin jaren negentig de wijk Hoenderdaal gerealiseerd. Een prettige en vooral kindvriendelijke wijk om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Dit goed onderhouden helft van dubbele woonhuis met garage en zonnige achtertuin is gelegen op een fijne en rustige locatie. De woning heeft een karakteristieke uitstraling door de stoere dak overstek en biedt een fijne leefruimte op de begane grond maar ook zeker op de eerste en tweede verdieping. Wat de woning extra aantrekkelijk maakt is de ruime garage met veel mogelijkheden en de goed op de zon gelegen achtertuin.

Graag nodigen wij je uit voor een bezichtiging van deze prettige ééngezinswoning.

Ligging
De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige wijk, op een paar minuten fietsafstand van het vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist. Daarnaast zijn allerlei voorzieningen zoals scholen en kinderopvang, de kinderboerderij, Health Center Hoenderdaal, sportvelden, de golfclub, winkelcentrum de Sluis en ook de uitvalswegen in de directe nabijheid te vinden.

Tuin
De woning heeft een verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De circa achtertuin is circa 11 meter diep en 8.5 meter breed en is op het westen gelegen. Naast een goede bezonning biedt de achtertuin ook voldoende privacy.

Garage
De woning beschikt over een aangebouwde garage. Voor de garage kun je op de oprit een auto parkeren.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond:
entreehal met meterkast, toilet, garderobe en trapopgang. Ruime L-vormige woonkamer met kleine erker aan de voorzijde. Doorloop naar de modern ingerichte half open keuken met eetgedeelte en schuifpui naar de achtertuin. In de woonkamer ligt een fraaie massief essen houten vloer.

Eerste verdieping
Overloop die toegang geeft tot drie volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer ingericht met bad, douche in bad, toilet en wastafelmeubel. De overloop en de slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloer.

Tweede verdieping
Vaste trap naar voorzolder met opstelling voor wasmachine, droger en cv ketel. Fijne zolderkamer met dakkapel en vlizotrap naar vliering.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Gebruiksoppervlakte garage 21 m²
Inhoud 503 m³
Perceelgrootte 252 m²
Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN2580 meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1992;
• verwarming en warm water door middel van een cv-combiketel (Nefit 2021);
• de woning heeft energielabel B;
• er is dak- vloer-, muurisolatie en dubbele beglazing;
• de woning verkeert zowel intern als extern in een keurige staat van onderhoud;
• de woning is voorzien van glasvezel;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. De verkoopbrochure met plattegronden kun je downloaden op onze website. Wanneer je de woning graag wilt bezichtigen neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten je deze heerlijk ruime woning graag zien!

Afspraak maken