Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1958
Oppervlakte
81 m²
Perceel
342 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Aan de rand van het prachtige dorp Driebergen met de uitgestrekte wandelbossen direct om de hoek bieden wij te koop aan deze goed onderhouden half vrijstaande semi-bungalow.

De woning is gelegen op een perceel van 342 m², heeft een lichte en goed in te delen woonkamer, twee slaapkamers waarvan één op de begane grond met een badkamer en suite en een besloten achtertuin met overkapping. Door het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde is er de mogelijkheid een derde slaapkamer te realiseren. De voormalige garage met vliering is geïsoleerd en voorzien van verwarming, waardoor deze ook als werkruimte en bijkeuken te gebruiken is.

Ligging
De ligging is zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is op slechts een paar minuten fietsen gelegen.

Tuin
De voortuin is prachtig aangelegd met een grote diversiteit aan planten en struiken in borders. De achtertuin met overkapping is op het westen gelegen en is verzorgd aangelegd. Door de schutting is er veel privacy. De overkapping biedt een heerlijke schaduwplek in de zomer en is in de winter een ideale opslag voor tuinmeubilair.

Parkeren
Op eigen terrein op het pad voor de woning en onder de carport naast de woning kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden.
Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
Entree/hal met garderobe, kelderkast en de trapopgang. Vanuit de hal is de toegang naar de woonkamer, slaapkamer, badkamer en de keuken. Vanuit de keuken is de toegang naar de achtertuin met overkapping en naar de bergruimte waar ook de aansluiting is voor de wasmachine. Er is ook een deur naar de carport. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. In de badkamer een hoekbad met douche, wastafel en toilet. De keuken is licht uitgevoerd en uitgerust met een koelkast met vriesvak, een vierpits gasfornuis, afzuigkap en afwasmachine. Vanuit de keuken is de achtertuin en de toegang naar de bijkeuken/schuur.

eerste verdieping
een dichte trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping. Aan de achterzijde is een grote slaapkamer met dakkapel en een bergruimte waar de cv ketel is geïnstalleerd. Op de overloop is een apart toilet en de toegang naar een inloopkastruimte met twee dakramen.

Afmetingen
• perceelgrootte 342 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 81 m²
• gebouw gebonden buitenruimte 38 m²
• externe bergruimte 11 m²
• inhoud 306 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1956;
• de woning is voorzien van dubbele beglazing, vloerisolatie en gevelisolatie;
• verwarming en warm water door middel van een cv ketel van het merk Remeha (huur);
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer u deze mooie semibungalow wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Afspraak maken