Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1988
Oppervlakte
134 m²
Perceel
229 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Zo af en toe komt er een huis te koop dat écht helemaal af is. In dit geval een in de afgelopen drie jaar volledig gerenoveerde geschakelde woning uit 1988 waar je het woongenot ervaart van nu. Bij de renovatie is gebruikgemaakt van kwaliteitsmaterialen waarbij niet alleen veel aandacht is besteed aan de sfeer en afwerking, maar ook aan verduurzaming, met als gevolg een zeer goed geïsoleerde en zeer energiezuinige woning met energielabel A.

De woonoppervlakte is 133 m² (verdeeld over twee verdiepingen) en de woning ligt op een fijn perceel van 229 m² met een prachtig uitzicht op het groen aan de overkant en het naastgelegen plantsoen. Tevens beschikt de woning over een zonnige achtertuin met een fijn terras en een houten overkapping. De woonkamer met open keuken en bar biedt heel veel leefruimte. Met een ruime garage/berging naast het huis en vier slaapkamers op de eerste verdieping en is dit een ideaal gezinshuis! Wat de woning extra aantrekkelijk maakt is de ligging aan een doodlopend gedeelte van de WA Visser t Hooftlaan met om de hoek een speelveldje voor kinderen.

Wonen in Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is een bruisend dorp midden in Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Het is een geliefde en vooral zeer gewilde plaats om te wonen. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je bijna oneindig kan wandelen, moutainbiken, hardlopen of paardrijden. Aan de zuidkant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering. Het gezellige centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en vanzelfsprekend is er een breed geschakeerd aanbod aan restaurants, terrasjes en gezellige koffiebarretjes. Het aanbod aan basisscholen en kinderopvang is zeer uitgebreid. Qua sportfaciliteiten kun je het zo gek niet verzinnen of het is er wel; van een 9 holes golfbaan tot kartbaan, fitness, padelbanen, voetbal en tennisclubs etc.etc. Voor ieder wat wils.

Indeling
Begane grond
Ruime en lichte entreehal met trapopgang, garderoberuimte, toilet, meterkast en toegang naar de woonkamer en de keuken. De bijzonder lichte en sfeervolle zitkamer is tuingericht en heeft een strakke schouw met gashaard. Voor de vloer is gekozen voor een pvc vloer in een warme kleur. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. De schuifpui biedt vanuit de woonkamer direct toegang tot het terras en de tuin. De luxe ingerichte open keuken aan de voorzijde van de woning heeft een fijne werkhoogte en is voorzien van uitstekende inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Een dichte trap naar de overloop geeft toegang tot vier riante slaapkamers en de comfortabel ingerichte badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. De badkamer en grote slaapkamer boven de garage hebben vloerverwarming. Eén van de slaapkamers is momenteel in gebruik als werkkamer. Hier zijn ook de wasmachine en droger opgesteld.

Bergzolder
Een vlizo trap geeft toegang naar de bergzolder, met de installatie van de centrale verwarming en mechanische ventilatie en veel bergruimte.

Tuin
De woning heeft een zeer verzorgde besloten voor- en achtertuin (zuidwesten) met terrassen, diverse speeltoestellen en een kunstgrasgazon met demping. Het zonneterras is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Garage/berging
Bij de entree is de toegangsdeur naar de garage/berging.
Deze biedt voldoende bergruimte. In de garage in water en elektra en er is een deur vanuit de achtertuin naar de berging.

Oppervlakte
Gebruiksoppervlakte wonen: 134 m²
Overige inpandige ruimte: 27 m² (bergzolder en garage/berging)
Externe bergruimte: 13 m²
Inhoud: 577 m³
Perceelgrootte: 229 m²
Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is beschikbaar.

Energielabel
De woning heeft een energielabel A.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1988;
• de woning is energiezuinig, comfortabel, goed onderhouden en volledig geïsoleerd ;
• de CV-installatie (2022, Remeha Calenta Ace) verwarmt op 44 graden en is voorbereid op een hybride warmtepomp;
• de begane grond, badkamer en grote slaapkamer zijn voorzien van vloerverwarming;
• de Bruynzeel keuken is uitgevoerd met een antraciet composiet aanrechtblad, heeft een Bora inductie kookplaat met recirculatie afzuiging in de kookplaat, een zwarte Quooker kraan, een triple combi oven (stoom, magnetron en oven),
aparte tweede oven, vaatwasser, koelkast en vriezer;
• de woning is voorzien van HR++ en HR+++glas, horren, een nieuwe kunststof voordeur en kunststof kozijnen;
• er zijn 12 zonnepanelen geplaatst (2020);
• op het pad bij het huis is ruimte voor het parkeren van twee auto’s;
• ruime aangebouwde berging/garage van ca. 14 m²
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Wanneer je meer informatie wilt of een bezichtiging van deze heerlijke woning zou willen plannen neem dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website: www.heikogortermakelaars.nl

Snelweg A12 afrit 20
1 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
5 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
12 min lopen

Afspraak maken