Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1960
Oppervlakte
118 m²
Perceel
165 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Zorgeloos wonen op een rustige locatie dichtbij het centrum en de bossen? Dat kan in deze ruime twee-onder-een-kapwoning die de laatste jaren is uitgebouwd en vergroot. De woning heeft een eigen oprit, lichte woonkamer, maar liefst vijf slaapkamers, twee grote dakkappelen op de tweede verdieping en een ruime bergzolder.

Met een woonoppervlak van ruim 118 m² is deze woning een heerlijk comfortabel gezinshuis. Het perceel is 165 m² groot en er is parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is geheel naar eigen smaak in te richten en verder af te werken.

Locatie
De Zonstraat is een rustige en geliefde straat: het gezellige centrum van Driebergen met diverse horeca en leuke winkeltjes ligt op loopafstand en binnen vijf minuten wandel je in de prachtige bossen van Driebergen. Ook scholen, openbaar vervoer en sportaccommodaties zijn op fietsafstand van de woning gelegen.

Indeling:
Begane grond
Entree, hal met meterkast, ruime toilet, trapopgang en toegang naar de keuken. De keuken van ruim 11 m² heeft een 4-pits gasfornuis, koelkast, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de provisiekast bereikbaar. De keuken staat in verbinding met de ruime woonkamer. De woonkamer met gashaard is aan de voorzijde uitgebouwd met een erker die zorgt voor veel lichtinval. De gehele begane grond is afgewerkt met een laminaat vloer en glad gestucte wanden.

Eerste verdieping:
Een vaste trap vanuit de hal leidt naar de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is neutraal afgewerkt met een douche, toilet, wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping:
Ook de tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. Hier zijn twee ruime slaapkamers gerealiseerd, die beiden beschikken over een grote dakkapel die voor veel licht en ruimte zorgen. De tweede verdieping is in 2018 uitgebouwd en volledig gerenoveerd. Op de overloop is de opstelling van de cv-ketel. Het gehele dak is tijdens de verbouwing vernieuwd en voorzien van isolatie.

Zolder: De ruime bergzolder is bereikbaar door middel van een vlizotrap.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin is grotendeels betegeld en op het noordwesten gelegen. In de tuin is een stenen schuur met elektra en water. Via de tuin is ook de carport bereikbaar.

Afmetingen:
• Woonoppervlak : 118 m²
• Overige inpandige ruimte : 2 m²
• Inhoud : 425 m³
• Perceelgrootte : 165 m²

Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode. Voor de exacte maten is er een meetrapport beschikbaar.

Bijzonderheden:
• bouwjaar 1960 en omstreeks 2018 is er een volledig nieuwe tweede verdieping opgebouwd en is het complete dak vernieuwd en geisoleerd;
• energielabel . ;
• de woning is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie;
• verwarming en warm water met een Vaillant cv-ketel die circa zeven jaar oud is;
• op de begane grond zijn alle wanden glad gestuct;
• de uitbouw in de woonkamer en de twee dakkapellen op zolder zijn gerealiseerd in 2018;
• de schuur is voorzien van water en elektra;
• er is ruime vliering;
• de woning is geheel naar eigen smaak verder af te werken;
• in de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
• de oplevering is in overleg, maar kan desgewenst vlot.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke huis contact op met ons kantoor.
De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
13 min lopen

Afspraak maken