Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1934
Oppervlakte
195 m²
Perceel
580 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Wonen in een sfeervol en licht vrijstaand jaren 30 huis met een fenomenaal uitzicht op de weilanden en op loopafstand van het centrum van Driebergen. Deze woning is omstreeks 1934 gebouwd en in 2012 compleet gemoderniseerd en gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn: een heerlijk familiehuis met een woonoppervlak van bijna 200 m² (!) dat door de indeling zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis. De woning heeft een goed op de zon gelegen tuin (perceel 580 m²) en ook een groot dakterras met een prachtig uitzicht op het groen aan de overkant. Dankzij de energiebesparende maatregelen heeft deze woning energielabel C.

De Engweg is een fietsstraat en ligt op een fantastische locatie grenzend aan het buitengebied van Driebergen. Vanaf hier loop of fiets je binnen enkele minuten naar het schitterende buitengebied van Driebergen; het gebied langs de Kromme Rijn met historische buitenplaatsen en kastelen. Ook de bossen aan de andere kant van het dorp zijn in tien minuten te bereiken waar je ruiterpaden, mountainbike routes en oneindige wandel-mogelijkheden vindt.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Het volledig gerenoveerde NS-station Driebergen-Zeist is binnen tien op de fiets bereikbaar. De oprit naar de snelwegen is met de auto in tien minuten te bereiken.

Indeling
begane grond: ruime garderobe, toilet, toegang tot de provisiekelder. Vanuit de hal is de zeer royale L-vormige woonkamer bereikbaar voorzien van een gas gestookte kachel en erker aan voor- en zijkant. De buitengewoon ruime en luxe ingerichte woonkeuken met kookeiland en uitstekende inbouwapparatuur is achter de woonkamer gelegen. Vanuit de keuken is de fijne werk-/speelkamer bereikbaar. Achter de keuken en de werkkamer bevindt zich een bijkeuken en een berging/hobbyruimte die ook getransformeerd kan worden tot een praktijkruimte of garage hetgeen deze ruimte vroeger was.

eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot drie fijne slaapkamers en een badkamer met een royaal dakterras. De ruime hoofdslaapkamer biedt een prachtig uitzicht over de weilanden. De andere twee slaapkamers zijn ruim bemeten, een ervan heeft een ingebouwde ruime hang- legkast met schuifdeuren. De badkamer heeft een fijne doucheruimte met glazen wand en deur, een brede wastafel met spiegel en een designradiator. Er is een apart toilet op de overloop.

tweede verdieping: een houten trap leidt naar de tweede verdieping met een ruime vierde slaapkamer met een Velux dakraam en veel bergruimte. Op de naastgelegen bergzolder is de Cv-combiketel geïnstalleerd met ook daar veel bergruimte.

Tuin
De woning is midden op het perceel gelegen. Hierdoor heb je rondom de woning tuin. De achter de woning gelegen tuin biedt de meeste beschutting en privacy. Door de goede zonligging is er altijd wel een zon- of schaduwplek te vinden.

Parkeren
Op eigen terrein kun je een auto parkeren. Bezoekers kunnen gratis parkeren op de openbare weg.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen: 195 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte : 30 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte (dakterras): 46 m²
Inhoud: 779 m³
Perceelgrootte: 580 m²

Bijzonderheden/overige kenmerken:
• Bouwjaar 1934, gemoderniseerd 2012;
• De cv is een combi ketel Intergas HR uit 2021;
• Energielabel C;
• Tuin gelegen op het zuid- zuidwesten;
• De woning is voorzien van dubbel glas, dak- en spouwmuurisolatie;
• De keuken is uitgerust met een combi magnetron, vier pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer;
• Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2017;
• De oplevering is in het tweede kwartaal 2023.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zeer goed voorstellen. Neem voor meer informatie of een bezichtiging van deze perfect onderhouden vrijstaande woningen contact op met ons kantoor.
De verkoopdocumentatie kun je downloaden op onze website. Wij verwelkomen je graag op de Engweg 75!

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken