Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1910
Oppervlakte
155 m²
Perceel
1302 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Aan één van de mooiste lanen van de prachtige villawijk Bosch en Duin is enigszins in het groen verscholen gelegen, een buitengewoon charmante en uitermate karakteristieke vrijstaande woning met multifunctioneel bijgebouw op een schitterend en volop zon en privacy biedend perceel van ruim 1.300 m².

Dit heerlijke en goed onderhouden gezinshuis straalt charme, warmte en gezelligheid uit en ook bij binnenkomst zal je niet worden teleurgesteld. Graag nodigen wij je uit voor een bezichtiging van één van de oudste woningen van Bosch en Duin.

Wonen in Bosch en Duin
Bosch en Duin is misschien wel de mooiste villawijk van Zeist om te wonen. Hier woon je omgeven door natuur en bossen. Het is een kleinschalige villawijk die zich kenmerkt door fraaie en brede lanen met prachtige villawoningen met in de directe nabijheid van Bilthoven en Den Dolder een gevarieerd aanbod aan leuke winkels en gezellige horeca. Uitvalswegen, scholen, sportaccommodaties bevinden zich allemaal op steenworp afstand. UMC Utrecht en Utrecht Sciencepark bevinden zich op een kwartier fietsen. Wonen in Bosch en Duin geeft een nieuwe dimensie aan het begrip onthaasten!

Tuin
De fantastische en onder architectuur aangelegde achtertuin is ruim 40 meter diep en op het zuidoosten gelegen. Doordat de woning een behoorlijk stuk van de openbare weg is gelegen is de rust en privacy optimaal. Zowel de voortuin als de achtertuin is een lust voor het oog: prachtige borders, (speel)gazon en heerlijke terrassen maken het elk moment van de dag een feestje om in de tuin te zijn. In latere fase is een stuk bosperceel achter de tuin bijgekocht. Hier kunnen kinderen heerlijk ravotten of hutten bouwen.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en onder de carport in de voortuin.

Indeling woonhuis
Begane grond
Entree, tochtportaal met trapopgang en toegang tot de sfeervolle woonkamer voorzien van houten vloerdelen, gaskachel en trapkast. Doorloop naar zijhal (die tegenwoordig dienst doet als de officiële entree tot de woning) met ingebouwde kast waarin tevens toegang tot de provisiekelder van 11 m² met een hoogte van circa 1.80 meter en toiletruimte. Vanuit deze zijhal is zowel de aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer alsmede de op de tuingerichte keuken. De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en is uitgerust met een AGA fornuis. Via openslaande deuren is het terras en de achtertuin bereikbaar. In de woonkamer is de toegang tot de provisiekelder van 11 m² met een hoogte van circa 1.80 meter.

Eerste verdieping
Onder de kapconstructie bevinden zich een drietal uitstekende slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van dakkapellen in het zijdakvlak. De modern ingerichte badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. In een vaste kast op de overloop bevindt zich de cv-opstelling.

Indeling gastenverblijf/kantoor-/praktijkruimte
Het multifunctionele bijgebouw is circa 40 m² en meegenomen in de gebruiksoppervlakte wonen. Het bijgebouw heeft een eigen entree, een keukenvoorzieningen en een sanitaire ruimte met toilet, wastafel en douche. Het gebouw is voorzien van alle installaties ten behoeve van het gebruik van de ruimte als kantoor en is voorzien van airco. Via de deur aan de achterzijde is de achtertuin bereikbaar. Het bijgebouw is voorzien van airco en kan gebruikt worden als kantoor- of praktijkruimte of ruimte voor een au-pair.

Afmetingen
Woonoppervlak : 155 m²
Overige inpandige ruimte : 12 m²
Gebouw externe bergruimte : 5 m²
Inhoud : 610 m³
Perceelgrootte : 1.302 m²

Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode. Voor de exacte maten is er een meetrapport beschikbaar.

Voornaamste kenmerken
• de woning is omstreeks 1910 gebouwd
• verwarming en warm water via Bosch combiketel uit 2012
• de woning en het guesthouse/kantoor is uitgerust met een alarminstallatie
• de hoofdslaapkamer en het guesthouse/kantoor is voorzien van airco
• de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie
• het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd
• omstreeks 2000 is het dak vernieuwd
• van de woning is een energielabel opgemaakt
• oplevering in overleg

Bereikbaarheid
* op- en afrit Rijksweg A28 is binnen 5 minuten bereikbaar
* centrum van Den Dolder met slager, bakker, groenteboer, Albert Heijn is op een paar minuten fietsafstand gelegen
* centrum van Bilthoven en Zeist op circa 10 minuten fietsen gelegen
* basisscholen en kinderopvang bevinden zich op korte afstand in zowel Bilthoven als Den Dolder

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke huis contact op met ons kantoor.
De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
12 min rijden
Centrum Zeist
18 min fietsen

Afspraak maken