Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1910
Oppervlakte
110 m²
Perceel
530 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Op een fijne locatie in het gezellige en populaire dorp Driebergen-Rijsenburg bieden wij u te koop aan deze goed afgewerkte, sfeervolle linker helft van dubbel woonhuis op een perceel van 530 m².

De woning heeft een ruime woonkamer, uitgebouwde eetkeuken, drie slaapkamers en een fantastische tuin met een grote overkapping en een garage met praktijk-/kantoorruimte. De bijna pal op het zuiden gelegen achtertuin is bijna 60 (!) meter diep en is een lust voor tuinliefhebbers. De woning is gelegen midden in het centrum van Driebergen en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Het dorp Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond: zij-entree met hal, toilet, meterkast en toegang naar de woonkamer aan de voorzijde en de eetkeuken aan de tuinzijde van de woning. De sfeervolle woonkamer heeft een plavuizen vloer, glad gestukte wanden en een houthaard. De dichte woonkeuken is aan de achterzijde uitgebouwd en is ook voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. De keuken heeft een oven, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren die toegang geven naar overkapping in de tuin.

Eerste verdieping: vanuit de overloop is er toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft toegang naar het dakterras op het zuiden. Ook boven zijn alle wanden in de slaapkamers glad gestukt en is er gekozen voor een laminaat vloerafwerking. De badkamer heeft een dubbele wastafel, douche en een designradiator.

Vliering: de vliering is in gebruik als bergzolder.

Garage en kantoor-/praktijkruimte
In de achtertuin is een ruime garage met kantoor-/praktijkruimte gelegen van circa 40 m² welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De garage met vliering is momenteel deels in gebruik als schuur/werkruimte en deels als salon. In de garage in elektra en water aanwezig.

Tuin
De fantastische diepe achtertuin is gelegen om het zuiden en biedt veel privacy. Er is een sfeervolle overkapping gemaakt van 23 m² waar je ook met minder goed weer fijn kunt verblijven. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingedeeld met diverse terrassen.

Afmetingen:
Perceelgrootte 530 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Inhoud 572 m³
Gebouw gebonden buitenruimte 32 m²
Overige inpandige ruimte 29 m²
(Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetmethode; een officieel meetrapport is aanwezig).

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1910
• energielabel B
• diepe achtertuin (circa 58 meter) gelegen op het zuid-oosten
• schilderwerk buiten voor het laatst in 2020 uitgevoerd
• schilderwerk binnen voor het laatst in 2019 uitgevoerd
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en dakisolatie;
• de woonkamer is voorzien van een houthaard;
• alle wanden in de woning zijn glad gestukt;
• verwarming en warm water d.m.v. een Intergas combiketel uit 2021;
• de gehele woning verkeert zowel inwendig als uitwendig in een goede staat van onderhoud
• parkeergelegenheid op eigen terrein
• er is een grote garage met meerdere gebruiksdoeleinden zoals bijvoorbeeld een praktijk of kantoor
• airconditioning in alle slaapkamers
• vloerverwarming op de gehele begane grond met uitzondering van een klein deel van de keuken
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kunt u een afspraak maken met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Afspraak maken