Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2023
Oppervlakte
70 m²
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

Recent opgeleverd uitstekend afgewerkt en comfortabel begane grond appartement met een woonoppervlak van ruim 70 m² en een patio van 10 m². Hier woon je in het centrum van Zeist aan de winkelstraat, dus alle voorzieningen zijn op loopafstand.
Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en een riante slaapkamer met badkamer en suite.
De patio is toegankelijk vanuit de slaapkamer: een heerlijk rustige plek die je nog zelf naar wens als binnentuin kan inrichten! Door de ruime opzet en indeling is dit appartement heel geschikt voor één of twee personen.

Indeling
Centrale entree met meterkast, toegang naar de hal van het appartement met garderoberuimte, een ruim toilet met fonteintje en de woonkamer met luxe ingerichte open keuken. De woonruimte is heel licht door de grote raampartij aan de voorzijde. Hier is aan de gevel een grote luifel gemaakt, waar je ’s ochtends heerlijk in de zon zit op je eigen voorterras. In vrijwel het hele appartement is gekozen voor een brede planken laminaat in houtlook.
De goed ingedeelde keuken met uitstekende inbouwapparatuur is in zwart uitgevoerd met fijne ruime werkbladen in marmer look. Er is ruimte om aan het eiland te zitten met barkrukken.

Vanuit de hal is de slaapkamer van 17 m² met aangrenzend de patio en de badkamer die stoer is uitgevoerd met een breed wastafelmeubel met lades en fijne inloopdouche met grote douchekop in zwart. In de badkamer is elektrische vloerverwarming.

In de inpandige berging is de warm water boiler opgesteld en is de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Parkeren
Een parkeervergunning in het parkeervergunningsgebied van de Voorheuvel is via de gemeente te verkrijgen. Je krijgt dan een plaats in de parkeergarage onder de Achterheuvel. Op de parkeerplaats van de Voorheuvel, om de hoek van het appartement is een laadpaal voor twee elektrische auto’s.

Afmetingen
gebruiksoppervlakte wonen 70,2 m²
gebouw gebonden buitenruimte (patio) 9,8 m²
inhoud 262,75 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.
Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van het appartement word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten zullen circa € 50,94 per maand bedragen.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2023;
• energielabel C;
• het appartement is gasloos;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming in de woonkamer en de slaapkamer door middel van elektrische convectoren van 2500w e 2000w per stuk,
die via wifi op afstand zijn te regelen. In de badkamer is elektrische vloerverwarming (ook via WiFi);
• warm water door middel van een elektrische boiler van 120 liter;
• vrijwel het gehele appartement is afgewerkt met een brede planken laminaat vloer in een houtlook;
• de keuken is voorzien van uitstekende inbouwapparatuur: een inductie kookplaat met afzuigsysteem in de kookplaat, oven, ingebouwde vaatwasser en een ingebouwde koelkast met vriesvak;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen;
• de oplevering kan snel.

Gasloos, en toch energielabel C
Binnen 60 jaar zullen de gasbronnen uitgeput zijn en daarnaast ondervinden Groningers dagelijks de gevolgen van gasboringen met toenemende bodeminstabiliteit. Door ons gasverbruik putten we onze aarde uit; dit is op de lange termijn geen houdbaar systeem.

Dit appartement heeft geen gasaansluiting meer en voldoet daarmee aan de eisen om nieuwbouw gasloos op te leveren. De verwarming in de woonkamer en slaapkamer is met elektrische radiatoren en de verwarming van het water met een elektrische boiler. De opwekking van elektriciteit wordt gezien als meer vervuilend, want vaak nog afkomstig van bruinkool verbranding, dan gas. Andere mogelijke productiemethoden van elektriciteit, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen die helemaal geen vervuiling veroorzaken, zullen het energielabel positief beïnvloeden. Dat is de reden dat het appartement het energielabel ‘C’ heeft gekregen. Bijkomend voordeel is het niet onderhevig zijn aan de huidige hoge gasprijzen en het niet hoeven betalen van vastrecht voor een gasmeter/levering.

Enthousiast geworden?
Bent je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je dit fijne appartement graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Ook kun je voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Snelweg A12 afrit 20
6 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Zeist
10 min lopen

Afspraak maken