Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1923
Oppervlakte
83 m²
Perceel
310 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3

Omschrijving

Aan de rustige Oosterlaan nabij het gezellige centrum van Driebergen-Rijsenburg ligt deze charmante drie-onder-een kapwoning met een 30 meter(!) diepe achtertuin (perceeloppervlak 310 m²). Deze hoekwoning heeft een woonoppervlak van 83 m² en is daardoor geschikt voor een twee persoons huishouden of een klein gezin. De locatie is perfect want vanuit de Oosterlaan loop je zó het bos in. Omdat de woning nog in authentieke staat verkeert is dit een unieke kans om je droomhuis te realiseren!

De woning is door de huidige bewoners meer dan 40 jaar met veel liefde bewoond en netjes onderhouden. De diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten, dus heeft een ideale zonligging. Door het eventueel vergroten van de dakkapel aan de voorzijde van de woning kan er op de eerste verdieping nog extra ruimte gecreëerd worden.

Ligging
De locatie van de Oosterlaan is perfect; de woning ligt in een rustige straat op steenworp afstand van het bos en het gezellige centrum van Driebergen met een gevarieerd winkel- en horeca aanbod om de hoek gelegen. Basisscholen en het openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen en ook de uitvalsweg naar de A12 is binnen enkele minuten rijden bereikbaar.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond
Zij entree, toegang tot de hal met trapopgang en de meterkast. Vanuit de hal is zowel de eet- als de woonkamer bereikbaar. Beide zijn voorzien van grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. De woonkamer heeft een aantal vaste inbouwkasten et is een ingang naar de kelder. De achtergelegen keuken is eenvoudig ingericht. In de keuken is de opstelling van de elektrische boiler. Vanuit de keuken is een toilet/douchekamer en de achterdeur die toegang geeft naar de tuin.

Eerste verdieping
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping met drie slaapkamers en een kleed-/bergkamer. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is het dakterras bereikbaar. In één van de kamers is het mogelijk om een badkamer te realiseren. De bovenverdieping heeft een dakkapel aan de voor-en aan de achterzijde van de woning.

Vliering
Een luik met een vlizo trap leidt naar de bergzolder.

Tuin
De voortuin met toegangshek is aangelegd met hagen en hortensia’s. De achtertuin is circa 30 meter diep en biedt veel privacy en uitstekende bezonning gedurende de dag. In de tuin is een vrijstaande stenen schuur aanwezig voorzien van elektra én een houten berging voor tuingereedschap en dergelijke.

Afmetingen
Perceelgrootte: 310 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 83 m²
Gebruiksoppervlakte garage 38 m²
Inhoud: 335 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1923;
• het buiten schilderwerk is in 2018 gedaan;
• de dakgoten zijn in 2019 vernieuwd;
• de woning is in spouw gebouwd;
• de woning is voorzien van dakisolatie;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• verwarming en warm water door middel van een (huur)boiler en gaskachels;
• de algehele staat van onderhoud is netjes, maar de woning dient gemoderniseerd te worden;
• de woning heeft een uitzonderlijk diepe tuin;
• de oplevering kan desgewenst op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze leuke woning met veel potentie kan je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Afspraak maken