Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1954
Oppervlakte
66 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Héérlijk zonnig en perfect onderhouden drie kamer appartement van 66 m² vlakbij het centrum van Driebergen. Hier woon je in een comfortabel en onderhoudsarm appartement op een perfecte locatie: aan een rustige weg met voldoende parkeergelegenheid en toch vlakbij het gezellige winkelgebied van het dorp, leuke restaurants en terrassen én op loop- of fietsafstand van alle voorzieningen.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een geliefde plaats om te wonen. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Ligging
Het NS-station Driebergen-Zeist is in tien minuten bereikbaar, evenals de oprit naar de snelweg. Vanaf de Hoofdstraat zijn er bushaltes richting Utrecht en Wageningen. Scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn op loop- of fietsafstand gelegen.

Indeling
begane grond
Centrale entree met trappenhuis en brievenbussen.

eerste verdieping
Entree, hal met garderobe, meterkast en toilet. Toegang naar twee slaapkamers en de keuken aan de achterzijde met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.
De keuken is licht uitgevoerd en voorzien van uitstekende inbouwapparatuur, waaronder een 4 pits gasfornuis met oven, afzuigkap, afwasmachine en een koelkast met vriesvak. Door het plaatsen van een kozijn is het voormalige inpandige balkon bij de keuken getrokken. Vanuit de keuken is de toegang naar de stookruimte waar de cv ketel is geïnstalleerd.
Vanuit de hal is ook de toegang naar de badkamer die modern en fris is uitgevoerd met een inloopdouche, een breed wastafelmeubel met bovenkasten en een handdoekradiator.
De woonkamer is aan de voorzijde van het complex gelegen en goed in te delen. Er zijn twee maal openslaande deuren naar het recent vernieuwde balkon, waar je door de zuid oost ligging al snel buiten kan zitten. Door de grote raampartijen is de woonkamer ook heerlijk licht.

Berging
Aan de achterzijde van het complex is op de begane grond de berging van 5 m². Hier is genoeg plek voor het stallen van fietsen en het bergen van allerhande spullen.

Afmetingen:

Woonoppervlak: 66 m²
Gebouw gebonden buitenruimte (terras): 3 m²
Externe bergruimte (berging): 5 m²
Inhoud: 203 m m³

Kenmerken
• Bouwjaar 1955;
• Het appartement heeft energielabel C;
• Cv ketel Atag;
• Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
• In het gehele appartement ligt een pvc vloer van goede kwaliteit;
• Alle wanden en plafonds zijn strak gestukt;
• In de hal, keuken en badkamer zijn inbouwspots met dimmers geplaatst;
• de inrichting is ter overname;
• de oplevering kan vlot.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit fijne instap klare appartement contact op met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
2 min lopen

Afspraak maken