Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1924
Oppervlakte
125 m²
Perceel
274 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Aan de geliefde en doodlopende Meenkselaan, op loopafstand van het gezellige dorpscentrum gelegen karakteristieke helft van dubbele villa met zonnige tuin. Deze prachtige woning is gebouwd in 1924 en heeft een lichte en sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een keuken met eetkamer en vier slaapkamers en een fijne badkamer op de verdiepingen. Vanuit de woonkamer is het zicht op de kerk en het bos van het landgoed aan de overkant prachtig. Wij nodigen je van harte uit voor een bezichtiging!

Ligging
De rustige en kinderrijke Meenkselaan wordt gekenmerkt door voornamelijk vooroorlogs gebouwde woningen. Het centrum van Driebergen en het oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is op slechts een paar minuten fietsen gelegen. Er is een kinderdagverblijf aan het einde van de laan en basisscholen zijn op loop-/fietsafstand. De woning ligt gunstig ten opzichte van het NS-station en de Rijksweg A12.

Tuin
De verzorgde en besloten achter- en zij-tuin is op het zuidoosten gelegen en heeft een leuke indeling met een gazon, klinkerpaadjes en een heerlijk zonneterras. Platanen zorgen in de zomer voor schaduw. Links achter op het perceel staat een vrijstaande houten berging. De achtertuin biedt alle privacy door de hagen.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de laan.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
entreehal met meterkast, toilet, toegang naar de kelder, de keuken en de woonkamer. De woonkamer is heel licht door de dubbele deuren en de erker aan de voorzijde. Op de vloer is gekozen voor een laminaat in een warme kleur. Het hoge plafond en de shutters zorgen voor veel sfeer. De keuken is licht uitgevoerd met een aanrechtblad in Belgisch hardsteen en heeft diverse inbouwapparatuur. De eetkamer grenst aan de keuken en heeft dubbele deuren naar het terras bij de achtertuin.

eerste verdieping
een vaste houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot twee ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De hoofdslaapkamer heeft inbouwkasten en de tweede slaapkamer een balkon. Beide kamers hebben door de balkenplafonds en houten vloeren veel sfeer. De modern ingerichte badkamer is compleet uitgerust met een comfortabel hoekbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. De overloop heeft voldoende ruimte om een werkhoek met bureau in te richten.

tweede verdieping
hier vind je een voorzolder met twee fijne kamers, waarvan de kamer aan de achterzijde een dakkapel en een wastafel heeft. Hier is ook de opstelling van de wasmachine, droger en de cv ketel. Beide kamers hebben veel bergruimte achter de knieschotten.

Afmetingen
• Perceelgrootte 274 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 125 m²
• gebouw gebonden buitenruimte 5 m²
• gebruiksoppervlakte buiten berging 4,9 m²
• inhoud 492 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1924;
• er zijn nog veel stijlkenmerken uit de bouwperiode, zoals de grote dakoverstekken, fraaie paneeldeuren en de schouw in de keuken;
• verwarming en warm water door middel van een combiketel Nefit 2014;
• de woning heeft energielabel . ;
• in de woonkamer is er een mogelijkheid voor een (hout)kachel (er is een rookkanaal vanaf de eerste verdieping);
• de badkamer is voorzien van vloerverwarming;
• de woning biedt voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen;
• van de woning is een bouwkundig rapport opgesteld;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer je deze fijne woning wil bezichtigen. De brochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Afspraak maken