Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2005
Oppervlakte
206 m²
Perceel
693 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

In de zeer geliefde jonge woonwijk ’t Hout, op een perceel van bijna 700 m² en met een woon-oppervlak van ruim 200 m² heeft deze vrijstaande villa alles wat je zoekt. Met vijf slaapkamers en twee badkamers is de woning bij uitstek geschikt voor een groot gezin of gewoon iemand die veel ruimte zoekt. De slaap- en badkamer op de begane grond kunnen namelijk eenvoudig worden getransformeerd tot een werk- of speelkamer.

De villa, gebouwd in 2006/2007, heeft de uiterlijke kenmerken van een typisch dertiger jaren huis maar biedt het gemak en comfort van wat je van een hedendaagse villa mag verwachten.

Dankzij de centrale ligging en het uitstekend geregelde openbaar vervoer is de bereikbaarheid zonder meer optimaal. De rondweg met een directe ontsluiting naar de Rijksweg A27 bevindt zich op een paar honderd meter. Scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, sportaccommodaties, winkels en een keur aan gezellige horeca zijn allemaal op korte afstand gelegen. Kortom, een betere locatie is nauwelijks denkbaar.

Dit is de ideale woning voor een gezin op een karakteristieke plek, een plek waar kinderen nog heerlijk op straat kunnen spelen en waar de Hollandse natuur om de hoek ligt. Ben je op zoek naar een echt gezinshuis met alle voorzieningen in de nabijheid op één van de allermooiste locaties van Houten dan moet je zeker komen kijken. Laat je verrassen!

Tuin
De woning is gelegen op een royaal en zonnig perceel van bijna 700 m². De tuin is verzorgd aangelegd en is geheel omsloten waardoor het extra veilig is. De achtertuin is circa 22 meter(!) breed en 11 meter diep en op het noordwesten gelegen.

Garage/carport
De woning heeft de beschikking over zowel een aangebouwd stenen garage (in spouwmuur) en naast de garage een carport. Zo kun je op eigen terrein meerdere auto’s parkeren.

Indeling
Hal met toilet en meterkast en toegang tot de ruime garage voorzien van openslaande deuren en deur naar de achtertuin. De garage is voorzien van elektriciteit, verwarming en water. Ook de wasmachine- en drogeropstelling is hier gerealiseerd. Ruim en lichte woonkamer met een mooie hoogte van bijna 2.80 meter en een erker aan de voorzijde met fraaie uitzicht over een (monumentale) woonboerderij. Via schuifdeuren is de aan de tuinkant gelegen woonkeuken bereikbaar. In de keuken ligt een plavuizenvloer en de keuken is netjes ingericht met divers ingebouwde apparatuur. Aansluitend bevindt zich een slaapkamer met compleet ingerichte badkamer.

Eerste verdieping: overloop die toegang geeft tot vier ruime slaapkamers en een netjes ingerichte badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor een ligbad.

Tweede verdieping: vlizotrap op de overloop naar zolderberging. Hier kan géén kamer worden gerealiseerd en de ruimte dient uitsluitend als bergzolder.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen: 206 m²
Gebruiksoppervlakte garage: 33 m²
Gebruiksoppervlakte carport 20 m²
Inhoud: 1.010 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
> bouwjaar 2006/2007
> de woning heeft energielabel A
> treinstation Houten Castellum en winkelcentrum Castellum bevinden zich op loopafstand
> de woning is voorzien van dubbel glas, muur-, vloer en dakisolatie
> verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
> in de keuken is airco aanwezig
> de woning is keurig onderhouden
> mechanische ventilatie aanwezig
> oplevering kan op korte termijn.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze prachtige en multifunctionele villa kun je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Afspraak maken