Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2008
Oppervlakte
313 m²
Perceel
1035 m²
Kamers
7
Slaapkamers
5

Omschrijving

De plek is fantastisch, de villa ruim, sfeervol en comfortabel. Dit is een unieke mogelijkheid om vrijstaand te wonen, omringd door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en tóch op een paar minuten afstand van alles wat een mens nodig heeft. Deze prachtig afgewerkte vrijstaande villa is gebouwd in 2008, heeft een woonoppervlak van 313 m² en is gelegen op een perceel van ruim 1.000 m².

Er is een gezellige woonkamer met een heerlijke woonkeuken, een werk/speelkamer, vijf slaapkamers en twee badkamers. De tuin rondom is onder architectuur aangelegd en heeft diverse heerlijke plekken om te relaxen en te spelen. Kortom, een ideaal gezinshuis dat zelden beschikbaar komt!

De ligging is uitstekend want de woning ligt aan de ingang van de bossen en diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn op korte afstand gelegen. De oprit naar de snelwegen en het station Driebergen-Zeist zijn in vijf minuten bereikbaar.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een geliefde plaats om te wonen. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
ruime hal met trapopgang, meterkast, garderoberuimte, kelder en het gastentoilet. Toegang naar de eetkeuken, die door dubbele deuren verbonden is met de woonkamer. Hier is gekozen voor een gietvloer in een warme grijstint. Schuifdeuren in de eetkeuken geven toegang tot het overdekte terras en de tuin. De woonkamer is een knusse en aangename plek met een vloer in massief eikenhouten planken. Er is een hout gestookte haard en de lichtinval is door de vele ramen optimaal. In de eetkeuken zorgt de combinatie van donker gelakte kasten, een werkblad in Belgisch hardsteen en een breed fornuis voor een stoere uitstraling. Er is een gashaard bij de eettafel op zithoogte.
Vanuit de keuken is een hal naar de voormalige garage, waar de bijkeuken is met de opstelling voor de wasmachine en droger. De naastgelegen ruimte (voorheen garage) met dubbele deuren geeft toegang naar het terras bij de tuin. Deze ruimte heeft diverse gebruiksmogelijkheden. De ruime provisiekelder is vanuit de entreehal toegankelijk. Deze is op stahoogte en meet 20 m².

eerste verdieping
Een dichte houten trap leidt naar de eerste verdieping waar drie slaapkamers zijn gerealiseerd. De riante hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een fraai ingerichte badkamer en suite met twee wastafelmeubels, een sauna en een inloopdouche. De inloop kleedkamer is aan twee zijden toegankelijk. De tweede en derde slaapkamer zijn ruim en licht, delen de badkamer die is ingericht met een ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche. Er is een separaat toilet op de overloop en een grote kast die tijdens de bouw als voorbereiding op een lift is uitgevoerd.

tweede verdieping
vanuit de eerste verdieping is via een deur een vaste trap bereikbaar die toegang geeft naar een grote open ruimte. Hier is het mogelijk om een of meerdere kamers te realiseren. Er is een kast met de opstelling van de cv ketel. Een schuifdeur leidt naar de gezellige (slaap)kamer die tot nokhoogte reikt.

Tuin
De woning is gelegen op een perceel van 1.035 m² en heeft een prachtig aangelegde tuin rondom met een groot gazon, borders, een speelruimte voor de kinderen met kunstgras en verschillende terrassen. De groene haag rondom het perceel geeft beschutting en biedt alle privacy.

Berging
er is bij de oprit een aangebouwde houten berging met een overkapping voor het stallen van fietsen en het bergen van tuingereedschap.

Parkeren
Op de oprit met laadpaal is ruimte voor het parkeren van twee auto’s.

Afmetingen
• perceelgrootte 1.035 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 313 m²
• gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte (kelder en berging) 28 m²
• gebruiksoppervlakte overdekt terras 36 m²
• inhoud 1.234 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport is aanwezig.

Kenmerken
• bouwjaar 2008;
• de woning heeft energielabel A;
• door het toepassen van hoogwaardige materialen en karakteristieke elementen is dit een bijzonder sfeervol en comfortabel huis;
• er zijn recent 20 zonnepanelen geplaatst die 6000 Kwh opwekken;
• de woning is voorzien van dubbele beglazing, dak- vloer -en muurisolatie;
• er is vloerverwarming op de begane grond;
• de woning is rolstoel toegankelijk;
• er is een voorbereiding getroffen voor het plaatsen van een lift;
• de woning is levensloopbestendig te maken;
• verwarming en warm water door middel van een cv ketel (Intergas 2008);
• de keuken is uitgerust met uitstekende apparatuur, waaronder een breed 5-pits Boretti gasfornuis met een oven, een Quooker en Siemens inbouwapparatuur;
• er is een gashaard in de eetkeuken en een houthaard in de woonkamer;
• er is een beregeningsinstallatie en verlichting in de tuin;
• er is een laadpaal voor een elektrische auto;
• op de tweede verdieping kan een extra slaapkamer en badkamer worden gerealiseerd;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons erg goed voorstellen! Wanneer je meer informatie over deze prachtige woning wenst dan kan je de verkoopbrochure met plattegronden downloaden op onze website. Voor een bezichtiging maken we graag een afspraak.

Afspraak maken