Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1932
Oppervlakte
181 m²
Perceel
625 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Deze lichte en instapklare woning biedt verrassend veel ruimte en ligt op een heerlijke plek in Driebergen-Rijsenburg.

De karakteristieke half vrijstaande villa uit 1932 is op de begane grond fraai en zeer fors uitgebouwd en heeft een heerlijk ruime en tuingerichte woonkamer met open keuken en een suite zitkamer. Er zijn vier/vijf slaapkamers en een prachtig aangelegde diepe voor- en achtertuin. Op de begane grond is een werkkamer en een slaapkamer met een badkamer gerealiseerd waardoor er een mogelijkheid is om een kantoor of praktijk aan huis te houden én de woning levensloopbestendig is.

Wonen in Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is centraal in Nederland gelegen in een zeer bosrijke omgeving. De woning ligt op een paar minuten wandelen van zowel de bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug alsook het centrum met een divers aanbod van horeca en uitstekende winkels. Er zijn in de directe omgeving meerdere basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Ook is er een ruim aanbod aan sportfaciliteiten in de buurt. De oprit naar de A12 en het NS station Driebergen-Zeist zijn op een paar kilometer afstand gelegen. Kortom, een fijnere plek om te wonen bestaat bijna niet!
Indeling

Begane grond
Entreehal met trapopgang, gastentoilet met fonteintje, meterkast en de toegang naar de kelderkast. Vanuit de hal is ook de toegang naar de woonkamer met open keuken die aan de achterzijde fors is uitgebouwd en openslaande deuren heeft naar het terras bij de achtertuin. Op de vloer is gekozen voor een prachtig massief eiken plankenvloer. Door de lichtstraat in het dak van de uitbouw is de lichtinval hier optimaal. De zitkamer met erker aan de voorzijde is een gezellige ruimte die afgesloten kan worden door en suite schuifdeuren met fraaie glas in lood ramen hier is een houtkachel geplaatst. Een hal verbindt de woonkamer met het bijgebouw (voorheen garage). In de hal zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de droger, een garderobe met bergkasten en de achteruitgang. De werkkamer biedt zicht op de oprit, de heerlijk lichte slaapkamer met vide ligt als het ware in de achtertuin: hier word je wakker van vogelgeluiden. De badkamer is in fris wit uitgevoerd met een douche, wastafel en een toilet.

Eerste verdieping
Een dichte houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot twee gezellige slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De slaapkamer aan de achterzijde heeft dubbele deuren naar een balkon op de uitbouw. De kamer aan de voorzijde heeft een inbouwkast en een dakkapel. De badkamer is comfortabel, modern uitgevoerd en ingericht met een ligbad, douche en een dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Hier is een fijne ruime slaapkamer tot nokhoogte met een dakkapel en veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De voortuin is fraai aangelegd met een toegangshek, oprit met plaats voor wel vijf auto’s en een houten overkapping voor de fietsen. De diepe voortuin met een haag en een gazon zorgt voor privacy. De buitengewoon diepe en brede achtertuin ligt op het noordwesten, is prachtig aangelegd met verschillende terrassen en biedt alle ruimte om te genieten van zowel zon als schaduw. Achter in de tuin is een houten bijgebouw dat als hobby- en bergruimte kan dienen. Er is ook overkapping en naast het bijgebouw is een glazen kas.

Afmetingen
Woonoppervlak : 181 m²
Overige inpandige ruimte : 1 m²
Gebouw gebonden buitenruimte : 2 m²
Externe bergruimte : 15 m²
Inhoud : 675 m³
Perceelgrootte : 625 m²

Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode. Voor de exacte maten is er een meetrapport beschikbaar.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1932;
• de woning heeft energielabel D;
• in 2018 is een nieuwe keuken gerealiseerd, zijn de badkamer op de eerste verdieping en de toiletten opnieuw betegeld, de vloeren op de verdiepingen vernieuwd en is de tuin opnieuw ingericht;
• in de woonkamers zijn houten shutters geplaatst;
• verwarming door middel van een cv combiketel (Remeha Calenta 2016);
• de woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• de keuken heeft een fijne werkhoogte, een bar en is uitgerust met uitstekende apparatuur (Bertazoni zes pits gasfornuis met twee ovens, Neff stoomoven en koffie-apparaat, vaatwasser, koelkast en een Quooker;
• glasvezel is voorbereid;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke huis contact op met ons kantoor.
De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Afspraak maken