Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1935
Oppervlakte
126 m²
Perceel
710 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Omschrijving

Op een mooie locatie aan de noordkant van het gezellige en populaire dorp Driebergen met de Driebergse bossen letterlijk om de hoek bieden wij u te koop aan dit goed onderhouden, vooroorlogs gebouwde, linker helft van dubbel woonhuis op 710 m² perceel met een woonkamer, woonkeuken, drie slaapkamers en twee badkamers. De woning is aan de achterzijde over twee bouwlagen uitgebouwd en biedt een woonoppervlak van ruim 125 m² exclusief bergruimte en carport.

De woning is gelegen op een fantastisch perceel van maar liefst ruim 700 m². De circa 55 meter diepe (!) achtertuin is een lust voor het oog; zo bevindt zich er een grote dubbele carport, stenen berging, plantenkas, heerlijke beschutte zonneterrassen, fraaie borders en een fijn speelgazon. De zonligging is daarnaast uitstekend: zuidoost.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Het dorp Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond: entree, klein voorportaal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle woonkamer met gashaard en parketvloer met achterin de woonkamer toegang tot een prima provisiekelder. Vanuit de woonkamer is de ruime en luxe ingerichte eetkeuken te bereiken die is voorzien van inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken bevindt zich een compleet ingerichte badkamer met wastafel, ligbad, douche, toilet en opstelmogelijkheid voor wasmachine en wasdroger. Tevens bevindt zich hier ook nog een tweede gastentoilet.

Eerste verdieping: overloop; twee (voorheen drie) slaapkamers voorzien van ingebouwde kasten op de overloop en een vaste trap naar de tweede verdieping. De luxe ingerichte badkamer met vloer-verwarming is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte en cv-opstelling en een fijne derde slaapkamer met dakkapel.

Carport
Achter de woning bevindt zich een grote dubbele carport van 36 m².

Schuur/berging
Achter de woning bevindt zich een stenen schuur en achter op het perceel nog een houten blokhut voor uw tuingereedschap alsmede een volwaardige plantenkas.

Tuin
De woning wordt omgeven door een prachtig aangelegde tuin met zeer veel privacy en de hele dag zon.

Afmetingen:
Perceelgrootte 710 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 126 m²
Inhoud 435 m³
(Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetmethode; een officieel meetrapport is aanwezig).

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1935
• in 2019 zijn de keuken en de badkamer op de eerste verdieping vernieuwd
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en dakisolatie
• de woonkamer is voorzien van een gas haard
• verwarming en warm water d.m.v. een combiketel uit 2019 die wordt gehuurd voor € 32,- per maand
• de dakbedekking en de zinken randen van het platte dak zijn in 2018 vernieuwd
• de gehele woning verkeert zowel inwendig als uitwendig in een goede staat van onderhoud
• het binnen en buitenschilderwerk heeft onderhoud nodig
• de carport kan desgewenst ook worden getransformeerd tot een garage
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kunt u een afspraak maken met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
16 min lopen

Afspraak maken