Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1985
Oppervlakte
95 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

In een buitengewoon fijne en rustige bosrijke omgeving nabij alle voorzieningen bieden wij een goed onderhouden drie-kamer appartement aan op de tweede verdieping. Het appartement heeft energielabel A dus de energiekosten zijn laag.

Het appartement heeft twee slaapkamers, een ruime badkamer, lichte woonkamer en een overdekt balkon op het zuidwesten. Op het balkon zit je in alle seizoenen heerlijk beschut met een prachtig uitzicht op het omringende groen. Het appartementencomplex is kleinschalig opgezet met in totaal 18 appartementen. Elk appartement heeft op de begane grond een eigen berging. Er zijn recent zonnepanelen op het gezamenlijke dak geplaatst en er is bij het complex voldoende openbare parkeergelegenheid.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp beschikt over alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, diverse winkels, horeca gelegenheden, sportfaciliteiten en scholen. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering. Het NS-treinstation is op fietsafstand gelegen en er is een bushalte aan de Hoofdstraat, vijf minuten lopen vanaf het appartement. Ook is de uitvalsweg naar de A2 binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.

Indeling
Tweede verdieping: entree/hal met toilet en berging voorzien van de opstelling van de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Vanuit de hal is de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer bereikbaar. De woonkamer met Frans balkon is circa 46 m² groot en heeft veel raampartijen waardoor de lichtinval optimaal is. De half open keuken is in hoekopstelling gesitueerd en heeft een vier-pits gasfornuis, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer is het overdekte balkon bereikbaar.

De hoofdslaapkamer is circa 14 m² groot en heeft een grote kastenwand. De naastgelegen badkamer is goed ingedeeld met een dubbele wastafel, inloopdouche, bad en een radiator. De tweede slaapkamer is in gebruik als kantoor/hobbyruimte en heeft ook een toegangsdeur naar het balkon.

Afmetingen
• Gebruiksoppervlakte wonen 95 m²
• Gebruiksoppervlakte inpandige bergruimte 4 m² (privé berging)
• Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte (balkon) 10 m²
• Inhoud 292 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. Het beheer van de Vereniging van Eigenaren van Park Sparrendaal is uitbesteed aan een professioneel beheerder.
De servicekosten bedragen €194,80 per maand. Inbegrepen in de servicekosten is onder meer de opstalverzekering, groot- en klein onderhoud, onderhoud tuin, onderhoud lift- en elektrische installaties, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing, beheer- en vergaderkosten.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1985;
• er is dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming en warmwatervoorziening door middel van een cv-combiketel (ongeveer 5/6 jaar oud);
• er is een privé berging op de begane grond;
• op het dak van het appartementencomplex zijn zonnepanelen geplaats, deze leveren energie voor de algemene ruimtes en de lift;
• het appartement is voorzien van nieuwe ramen (HR++) en kozijnen;
• de gevels van de appartementen zijn in 2022 geïsoleerd;
• de servicekosten zijn €194,80 per maand;
• bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplekken rondom het complex;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Bent u na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil u dit fijne appartement graag bezichtigen? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Ook kunt u voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Afspraak maken