Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2016
Oppervlakte
209 m²
Perceel
334 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

In een prachtig groene en kinderrijke omgeving ligt aan het eind van de Rodenbergsedreef deze geschakelde hoekvilla en één van de ‘kijkers in ’t groen’. Het uitzicht is dan ook fenomenaal: het bosrijke, beschermde natuurgebied tussen Driebergen en Langbroek. De achtertuin van de woning biedt direct toegang tot wandel- en fietspaden die voeren langs prachtige plekken zoals landgoed Dennenburg.

De woning is prachtig afgewerkt door vakmensen waarbij veel hout is gebruikt. Dit huis heeft sfeer! In de grote woonkamer, met zeer ruime en luxe open keuken, heeft iedereen zo zijn eigen favoriete plekje: aan de hoge bar, in de speelhoek, bij de open haard of in de zithoek bij de openslaande deuren naar de heerlijke tuin.

En ook de bovenverdiepingen zijn alles wat je van een villa als deze verwacht: vijf royale (slaap)kamers en twee badkamers.

De villa ligt in de jongste woonwijk van Driebergen-Rijsenburg: De Groene Tuinen. Deze duurzame, gasloze en diverse woonwijk kent een verrassende mix van stijlvolle (villa)woningen en appartementen. Grenzend aan een beschermd natuurgebied vind je in deze woning de perfecte balans tussen de bruisende dynamiek van het gezinsleven en de rust en ruimte van de prachtige natuur in en om Driebergen.

Maak vandaag nog een afspraak voor de bezichtiging van deze bijzonder royale en energiezuinige woning!

Ligging
De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum De Sluis voor de dagelijkse boodschappen, en op enkele minuten fietsen van het centrum van Driebergen met een zeer gevarieerd winkelaanbod en gezellige restaurants en terrasjes. De ligging in het midden van het land zorgt voor ideale verbindingen: het treinstation Driebergen-Zeist is binnen tien minuten te bereiken en heeft rechtstreekse intercity verbindingen naar de steden. De snelweg is in enkele minuten te bereikbaar.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is een geliefde woonplaats op de Utrechtse Heuvelrug. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Tuin
De woning heeft een ruime entree en biedt plek voor het opladen van de elektrische auto en het stallen van fietsen. De fijne achtertuin op het zuidoosten is goed ingericht met een groot gazon, beukenhagen en terrassen met een prachtig zicht op de omliggende weilanden. Er is een houten berging voor de tuinspullen.

Indeling
begane grond
Entree met garderobe en trapopgang. Toegang naar de royale berging met de warmtepomp, toilet met fonteintje en meterkast. Een taatsdeur in staal met glas geeft toegang naar de U-vormige woonkamer met open keuken en tv hoek/speelkamer. De woonkamer is tuingericht en heeft twee paar openslaande deuren naar het terras bij de tuin. De hout gestookte haard en eikenhouten vloer in grote visgraat geven het huis extra sfeer. De op maat gemaakte keuken is uitgevoerd in donker hout met een keramisch werkblad.

eerste verdieping
Een open houten trap leidt naar de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping heeft drie royale en lichte slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De hoofdslaapkamer heeft op maat gemaakte inbouwkasten en een fantastisch uitzicht over de weilanden. De sfeervolle badkamer is comfortabel uitgevoerd met een ligbad, brede wastafel en een inloopdouche.

tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee fijne (slaap)kamers, een badkamer met een wastafel en ruime inloopdouche en een apart toilet. Er is in de badkamer ook een mogelijkheid voor de aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit de overloop is een ruime berging toegankelijk.

Afmetingen
Perceelgrootte: 334 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 209 m²
Externe bergruimte: 6 m²
Inhoud: 769 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

bijzonderheden:
• bouwjaar 2016;
• de woning heeft energielabel A;
• er zijn 8 zonnepanelen;
• verwarming/koeling door middel van vloerverwarming en een warmtepomp;
• de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR ++ glas;
• de inbouwapparatuur in de keuken bestaat uit een brede inductiekookplaat, recirculatieafzuigkap, combi-oven/combimagnetron, bordenwarmer, Quooker, koel-vriescombinatie en een wijnkoelkast;
• er is een laadpaal beschikbaar voor het opladen van een elektrische auto;
• de oplevering is in overleg.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijke huis zien tijdens de open huis dagen. Je kan natuurlijk ook bellen voor een afspraak buiten de open huis dagen. Meer informatie en een brochure van de woning zijn te downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
11 min lopen

Afspraak maken