Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1926
Oppervlakte
131 m²
Perceel
334 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Deze charmante en sfeervolle linkerhelft van een dubbel woonhuis uit 1926 is recent met veel liefde en vakmanschap gerenoveerd en dus instap-klaar! De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 132 m², een eigen oprit met een ruime garage (21 m²), een grote woonkamer, een (werk)kamer op de begane grond en een heerlijk zonnige tuin op het zuidoosten. Op de verdieping zijn drie fijne slaapkamers en een compleet ingerichte fraaie badkamer.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en ijssalon zijn op een paar minuten fietsen gelegen. De uitgestrekte bossen die zo kenmerkend zijn voor Driebergen bevinden zich letterlijk om de hoek evenals een basisschool en kinderopvang. Kortom, een verrassend woonhuis op een levendige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Tuin
De op het zuidoosten gelegen achtertuin is bijna 18 meter diep en 10 meter breed. Er is een eigen oprit met parkeergelegenheid en een ruime garage.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca, goede basisscholen en diverse sportfaciliteiten. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond:
Voordeur met toegang naar een fijne (werk)kamer met glas in loodramen en deur naar de ruime L-vormige woon/eetkamer, die strak is afgewerkt met hoge plinten en glad stucwerk op de wanden en het plafond. In het midden van de woonkamer is een originele schouw met een sfeervolle openhaard. Vanuit de deur in de woonkamer is het terras bij de achtertuin bereikbaar. In het eetgedeelte is een dichte houten trap naar de tweede verdieping. De stoer ingerichte keuken heeft een 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, een vaatwasser en een losse koel-vriescombinatie.
Vanuit de keuken is de hal met de achteringang met de toegang naar het toilet en de bijkeuken waar de cv ketel en de wasmachine en droger zijn opgesteld.

Eerste verdieping:
Via een vaste houten trap is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Er zijn drie ruime slaapkamers en een luxe en goed ingedeelde badkamer. Deze heeft een ligbad, inloopdouche, wastafel en een toilet. De slaapkamers hebben een laminaat vloer en zijn mooi afgewerkt.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
Externe bergruimte 21 m²
Inhoud 471 m³
Perceelgrootte 334 m²

Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• de woning is 1926 gebouwd en in 2022 volledig gerenoveerd;
• momenteel is het energielabel G, maar door de energiebesparende maatregelen zal dit label verbeteren;
• de woning is voorzien van gedeeltelijke vloerisolatie, gedeeltelijke dakisolatie en grotendeels dubbel glas;
• Verwarming en warm water door middel van een cv combiketel (Remeha 2022);
• De woning heeft een eigen oprit met parkeergelegenheid;
• Er zijn voorbereidingen gemaakt met leidingwerk om de keuken eventueel naar de eetkamer te brengen;
• De grote tuin is op het zuidoosten gelegen en naar wens aan te leggen;
• Bij de achtergevel is een zonnescherm;
• Het rookkanaal is bruikbaar, dient alleen gecontroleerd te worden;
• De oplevering kan snel.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze verrassende woning wil komen bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
1 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
4 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
16 min lopen

Afspraak maken