Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1997
Oppervlakte
142 m²
Perceel
168 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Heerlijk rustig wonen in deze ruime en uitstekend onderhouden tussenwoning die volledig is geïsoleerd en een energielabel B heeft. De woning heeft plek om twee auto’s te parkeren op eigen terrein, een uitgebouwde woonkamer, prachtige keuken en maar liefst vier slaapkamers. De zonnige achtertuin op het zuidwesten heeft een stenen berging en een achterom.

De woning is gelegen aan een doodlopende straat in een rustige, kindvriendelijke woonwijk dichtbij alle voorzieningen. Diverse winkels, supermarkten, restaurants en terrassen liggen binnen handbereik. Ook zijn meerdere basisscholen, sportverenigingen, de speeltuin en de kinderboerderij in de directe omgeving gelegen. Vanuit de woning zijn diverse N-wegen goed toegankelijk en sta je met een klein half uur midden in de binnenstad van het centrum van Utrecht.

Begane grond: entree/hal met de meterkast, trapopgang en het toilet. Vanuit de hal is de ruime woonkamer bereikbaar. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en de grote raampartijen bieden veel lichtinval. De gehele woonkamer is glad gestukt en er ligt een pvc-vloer. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De prachtige lichte keuken is in 2018 gerealiseerd en heeft een Quooker, vaatwasser, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie en een afzuigkap.

Eerste verdieping: Vanuit de overloop is de toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een fijne inloopkast. De kleinere slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als thuiswerkplek. De badkamer is modern afgewerkt met een dubbele wastafel, inloopdouche, designradiator en toilet.

Tweede verdieping: Ruime overloop met bergruimte achter de knieschotten, de opstelling van de cv-ketel en de aansluiting van de wasmachine/droger. Vanuit de overloop is de vierde slaapkamer toegankelijk. Deze slaapkamer meet maar liefst 17 m², heeft inbouwspots, bergruimte achter de knieschotten en een grote dakkapel met rolluiken.

Vliering: vanuit de overloop op de tweede verdieping is er toegang naar de ruime bergzolder.

Tuin: vanuit de openslaande deuren in de woonkamer is de onderhoudsvriendelijke achtertuin bereikbaar. De tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt gedurende de dag voldoende bezonning. In de tuin is een sfeervolle houten overkapping waar je in de zomeravonden heerlijk zit en ook overdag de schaduw op kunt zoeken. De vrijstaande stenen berging is voorzien van elektra en biedt voldoende opbergruimte. Er is een achterom waar je gemakkelijk met de kliko’s en de fiets doorheen kunt.

Afmetingen
• perceelgrootte 168 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 142 m²
• externe bergruimte 15 m²
• inhoud 483 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1997;
– Energielabel B;
– De woning is volledig geïsoleerd;
– De keuken is vernieuwd in 2018;
– De achtertuin gelegen op het zuidwesten;
– De woning is gelegen in een doodlopende straat, waardoor er alleen bestemmingsverkeer is;
– Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende in de straat;
– Gezellige centrum van Wijk bij Duurstede op loopafstand bereikbaar;
– Woning is voorzien van horren en op de tweede verdieping van rolluiken;
– De trap is reeds gerenoveerd;
– Alle wanden op de begane grond zijn glad gestukt;
– Er is een vrijstaande stenen berging in de achtertuin (9 m²);
– De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd.
– De oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze woning graag wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Afspraak maken