Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1975
Oppervlakte
118 m²
Perceel
166 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Heerlijk rustig wonen en toch dichtbij alle voorzieningen? Dat kan in deze geschakelde woning met een eigen oprit, carport, bijkeuken en een ruime woonkamer met schuifpui naar de zonnige tuin. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een groot dakterras. Het huis is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel B.

De woning heeft een woonoppervlak van ca. 118 m² op een perceel van 166 m² en kan geheel naar eigen wens worden ingericht.

Locatie
De Pingsdorfhof is een rustige woonwijk dichtbij alle voorzieningen. Het gezellige centrum van Wijk bij Duurstede met diverse winkels, terrassen en restaurants is op loopafstand gelegen. Ook liggen verschillende basisscholen en sportverenigingen binnen handbereik. Vanuit de woning zijn diverse N-wegen goed toegankelijk en sta je met een klein half uur midden in de binnenstad van het centrum van Utrecht.

Indeling
Begane grond
Ruime entree/hal met toilet, meterkast trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de bijkeuken, keuken en de woonkamer. De bijkeuken is naast de carport gelegen en zowel van buiten als van binnen toegankelijk. De Bijkeuken is ca. 8 m² groot en is voorzien van klein keukenblok met een gootsteen. De half open keuken is geheel naar eigen smaak in te delen. Vanuit de keuken is de ruime woonkamer bereikbaar. de woonkamer heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen. De woonkamer is afgewerkt met een plavuizen vloer en op de gehele begane grond is er vloerverwarming. Vanuit de schuifpui in de woonkamer is de zonnige tuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Een open trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang naar drie slaapkamers, het dakterras, de stookruimte en de badkamer. De badkamer heeft alleen een toilet en dient nog verder te worden afgewerkt.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt een perfecte bezonning de gehele dag. Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig en in de tuin is veel privacy. Vanuit de tuin is de aangebouwde stenen berging bereikbaar. Deze is voorzien van elektra. Ook is er een achterom aanwezig. Het laatste gedeelte van de achtertuin, circa 31 m², wordt gehuurd van de gemeente Wijk bij Duurstede voor € 70,- per jaar. Deze strook kan ook worden gekocht voor een bedrag van circa € 4.500,- kosten koper.

Afmetingen
perceelgrootte 166 m²
gebruiksoppervlakte wonen 118 m²
gebouw gebonden buitenruimte 14 m²
gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 3 m²
inhoud 418 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1975;
• er is géén keuken en badkamer in de woning aanwezig. De aansluitingen liggen er wel;
• energielabel B;
• verwarming en warm water door middel van een combi cv ketel (Nefit Topline 2012);
• de woning is voorzien van volledige isolatie;
• de woning heeft vloerverwarming op de gehele begane grond;
• de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen;
• er is een eigen oprit met een carport en een achterom;
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld;
• in de koopovereenkomst zal een ‘ouderdomsclausule’ en een ‘niet zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen;
• het achterste gedeelte van de tuin (circa 31 m²) wordt gehuurd van de gemeente voor circa € 70,- per jaar en kan indien gewenst worden gekocht;
• oplevering in overleg, kan desgewenst snel.

Bezichtiging plannen?
Wij laten u graag vrijblijvend dit fijne gezinshuis zien. Wanneer u meer informatie of een bezichtiging wilt plannen neemt u dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.

Afspraak maken