Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1932
Oppervlakte
109 m²
Perceel
158 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Op een fantastische locatie in de zeer gewilde Lindelaan mogen wij deze fijne woning aanbieden! De charmante rechterhelft van een dubbel woonhuis is gebouwd in 1932 en in 2017 volledig gerenoveerd met behoud van authentieke details. Het huis heeft drie ruime slaapkamers en is een perfect en instap klaar huis voor een jong gezin!

Ligging
De Lindelaan is een rustige doodlopende laan met een grote verscheidenheid aan prachtige woningen. Het is een gezellige en kindvriendelijke buurt met een gemêleerde samenstelling qua bewoners. Hier woon je ideaal ten opzichte van het centrum van Driebergen dat een breed en gevarieerd aanbod aan winkels, speciaalzaken en gezellige goede horeca biedt. Basisscholen en kinderopvang zijn op loopafstand gelegen. De oprit naar de A12 en het NS station Driebergen-Zeist zijn op een paar kilometer afstand gelegen. Kortom, een fijnere plek om te wonen bestaat bijna niet.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een geliefde plaats om te wonen. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Tuin
De woning heeft een ruime voortuin die opnieuw is ingericht met plek voor de fietsen en een goed ingedeelde en heerlijk besloten patiotuin aan de achterzijde op het westen gelegen. Het terras met een fijne (deels ingebouwde) zithoek biedt veel privacy en comfort. Door de gehele tuin is een ondergronds beregeningssysteem aangelegd.

Indeling
Begane grond
Entree met meterkast, trapopgang, toilet en kelderkast. Sfeervolle woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde. Een echte blikvanger is de schitterende marmeren schouw met houtkachel! De fraai uitgevoerde en modern ingerichte keuken is volledig voorzien van Siemens inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is het terras bij de achtertuin bereikbaar en er is een deur naar de bijkeuken met de opstelling van de cv-ketel.

Eerste verdieping
Een fraaie houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot twee royale slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een inbouwkast. De badkamer is luxe ingericht met een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Een houten trap leidt naar de voorzolder, met de opstelling van de wasmachine en de droger, een toegang naar een kleine bergzolder en veel extra bergruimte. De derde slaapkamer (in gebruik als hoofdslaapkamer) heeft maatwerk inbouwkasten en een fijn balkon.

Afmetingen
Perceelgrootte: 158 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 109 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 9 m²
Overige inpandige ruimte: 5 m²
Inhoud: 414 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1932;
• er zijn nog veel stijlkenmerken uit de bouwperiode, zoals paneeldeuren met bijpassend deurbeslag, plafonds met stuklijsten en de prachtige voordeur;
• het genoemde energielabel is een voorlopig label; het definitieve label volgt;
• verwarming en warm water door middel van een cv-ketel (Remeha 2017);
• op de tweede verdieping is airconditioning die ook de eerste verdieping koelt;
• de tussenvloeren zijn geïsoleerd, er zijn nieuwe trappen geplaatst, de elektra is vernieuwd en alle wanden zijn strak gestukt;
• de woning is bijna geheel voorzien van dubbel glas;
• de algehele staat van onderhoud is zeer goed;
• het buitenschilderwerk is recent uitgevoerd;
• het is toegestaan om eventueel de auto in de voortuin te parkeren;
• de oplevering is in overleg.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kun je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Afspraak maken