Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1937
Oppervlakte
191 m²
Perceel
773 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Buitengewoon karakteristieke en uitstekend onderhouden rechter helft van dubbele villa op een fantastische locatie op nog geen 100 meter van de entree naar de Driebergse bossen.

Deze zeer royale woning biedt met bijna 200 m² woonoppervlak een zee aan ruimte en is gelegen op een werkelijk prachtig aangelegd perceel van 773 m².

Graag nodigen we je uit voor een bezichtiging en trachten we met onderstaande beschrijving een korte impressie te geven wat de woning te bieden heeft.

Ligging
Een betere en vooral mooiere ligging is nauwelijks denkbaar. De woning is gelegen in een van de mooiste wijken van Driebergen met vrijwel directe toegang tot de bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12 (minder dan 10 minuten fietsen). Het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca en leuke koffietentjes ligt op minder dan vijf minuten fietsen. Ook scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid van de woning te vinden.

Tuin
De woning is gelegen op een fantastisch perceel van 733 m². De maar liefst 35 meter diepe achtertuin is op het zuidwesten gelegen en biedt optimale bezonning en veel privacy. De tuin is zeer fraai aangelegd en heeft mooie borders, een fijn speelgazon en heerlijke terrassen.

Parkeren
Op de oprit is het mogelijk om meerdere auto’s te parkeren.

Berging/schuur
Op het perceel bevindt zich een dubbele vrijstaande stenen berging met vliering.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
tochtportaal, hal met geheel vernieuwde meterkast, trapopgang, toilet en provisiekelder. In het verlengde van de hal ligt de modern ingerichte eetkeuken met direct aangrenzend een bijkeuken met een deur naar de oprit en de tuin. De bijzonder sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde biedt veel licht en ruimte. De serre in Engelse stijl aan de achterzijde heeft vloerverwarming en is een heerlijke plek om te verblijven. Vanuit de serre geven openslaande deuren toegang tot het terras en de achtertuin.

eerste verdieping
overloop met toegang tot drie uitstekende slaapkamers en waarvan één van de slaapkamers de beschikking heeft over een balkon. De badkamer is luxe ingericht en is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. In de badkamer is vloerverwarming aanwezig.

tweede verdieping
vaste trap naar ruime voorzolder met veel bergruimte en cv-opstelling. Prachtige slaapkamer met dakkapel aan zowel voor- als achterzijde. Indien gewenst kunnen er op zolder meerdere slaapkamers en/of een extra badkamer worden gerealiseerd.

vliering
boven de zolderkamer bevindt zich een vliering die fungeert als opbergruimte.

Afmetingen
• perceelgrootte 773 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 191 m²
• oppervlakte dubbele tuinberging 17 m²
• inhoud 766 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Energielabel
De woning heeft energielabel C.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1937;
• in latere fase is de woning door de huidige bewoners op de begane grond uitgebouwd met een serre;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel uit 2015 (uitbreiding tot hybride installatie mogelijk);
• er is vloerverwarming in de serre, de keuken, de bijkeuken, de hal, het toilet en de badkamer
• de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Tevens is er vloerisolatie toegepast en zijn ook de spouwmuren en het dak geïsoleerd;
• de woning is voorzien van een nieuwe elektrische installatie;
• voorbereiding voor glasvezel;
• in het voorjaar wordt het buitenschilderwerk uitgevoerd;
• de woning verkeert zowel intern als extern in een zeer goede staat van onderhoud;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze prachtige woning wil bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
8 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
12 min lopen

Afspraak maken