Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1963
Oppervlakte
125 m²
Perceel
296 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Heerlijk rustig wonen en toch dichtbij alle voorzieningen, dat kan in deze op de begane grond uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met carport en garage, gelegen aan een kindvriendelijke en groene laan.

De woning kenmerkt zich door ruimte en veel lichtinval. Er is een eigen oprit, een beschutte tuin met veranda en een grote garage. Er zijn maar liefst vier slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, een ruime badkamer en een groot dakterras. Deze woning is weliswaar niet instapklaar, maar alles is nog mogelijk!

Locatie
De Domproostlaan is een rustige laan dichtbij alle voorzieningen: winkels, koffietentjes en restaurants zijn in de directe omgeving gelegen. Doorn is omringd door bossen en het Nationaal Park in de Utrechtse Heuvelrug biedt volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Ook zijn lagere en middelbare scholen en de sportvelden op loop- of fietsafstand bereikbaar. Vanuit de woning zijn de A12, diverse N-wegen en de NS-stations Driebergen-Zeist en Maarn goed toegankelijk.

Indeling
Provisiekelder
Ruime provisie-/wijnkelder van 16 m² op stahoogte bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond
Entree/hal met garderobe, toilet, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer en naar de half open keuken. In de woonkamer is veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor-als de achterzijde van de woning. Er is een zandstenen schouw met een houtkachel en er is gekozen voor een parketvloer. In de vloer van de uitbouw in de eetkamer is een luik naar een ruime kelder op stahoogte. Vanuit de openslaande deuren in het eetgedeelte is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Een open trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping. Deze geeft toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. Twee van de slaapkamers hebben inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is het grote dakterras bereikbaar dat over de volle breedte van de woning boven de uitbouw op de begane grond is aangelegd. De badkamer is eenvoudig afgewerkt met een douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Een vaste houten trap leidt naar de overloop op de tweede verdieping. Hier is de opstelling van de cv-ketel en de omvormer voor de zonnepanelen. Vanuit de overloop is de vierde ruime slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer heeft een dakkapel en is goed in te delen.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt veel privacy. Er is een fraaie houten veranda met elektra waar je heerlijk kunt verblijven. Ook is er een aangebouwde stenen schuur en een ruime garage voorzien van elektra. Op de oprit en onder de carport is voldoende parkeergelegenheid voor minstens twee auto’s.

Afmetingen
perceelgrootte 296 m²
gebruiksoppervlakte wonen 125 m²
gebouw gebonden buitenruimte (garage en schuur) 40 m²
gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 40 m²
inhoud 562 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1963;
• energielabel C;
• verwarming en warm water door middel van een cv ketel (Remeha Avanta 2011);
• er zijn tien zonnepanelen aanwezig;
• de woning is voorzien van dubbele beglazing;
• de woning heeft een grote kelder;
• de woning is voorzien van kunststof kozijnen;
• er is een eigen oprit met een carport en een ruime garage;
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld;
• in de koopovereenkomst zal een ‘ouderdomsclausule’ en een ‘niet zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen;
• oplevering in overleg, kan desgewenst snel.

Bezichtiging plannen?
Wij laten u graag vrijblijvend dit fijne gezinshuis zien. Wanneer u meer informatie of een bezichtiging wilt plannen neemt u dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.

Snelweg A12 afrit 21
6 min rijden
Treinstation Maarn
15 min fietsen
Centrum Maarn
15 min fietsen

Afspraak maken