Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1972
Oppervlakte
151 m²
Perceel
301 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Aan de rand van Driebergen gelegen opvallend ruime en onder architectuur gebouwde twee onder één kapwoning met garage, 4 tot 5 slaapkamers en een heerlijk lichte woonkamer door de vele raampartijen.

De woning is sinds de bouw in 1972 altijd bewoond geweest door de huidige eigenaar, dat zegt genoeg! Aan ons de taak om een enthousiaste koper te vinden die nu net op zoek is naar een woning die nog volledig naar eigen inzicht kan worden gemoderniseerd en verduurzaamt.

Met een woonoppervlakte van ruim 150 m² en een perceel van ruim 300 m² biedt deze woning zowel binnen als buiten veel ruimte. Aarzel niet langer en kom kijken!

Ligging
De woning is aan de rand van Driebergen gelegen. Wat de ligging van deze woning zo bijzonder maakt is het feit dat je binnen 10 minuten lopen aan de ene kant de bossen inloopt en aan de andere kant in het buitengebied staat. Verder is de e woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca en leuke koffietentjes is letterlijk slechts vijf minuten fietsen. Ook scholen en kinderopvang zijn op een paar minuten fietsen gelegen.

Tuin
De besloten achtertuin biedt veel privacy en een prima bezonning. De achtertuin is ruim 10 meter diep en 8 meter breed. Ook de voortuin is ruim opgezet waardoor er een prettige afstand is tot de straat.

Garage
Achter op het perceel staat een vrijstaand stenen garage voorzien van elektriciteit. Naast de garage is nog een aparte berging aanwezig. Ook op de oprit naast de woning kun je uitstekend parkeren.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
zij-entree, hal met toilet, trapopgang en toegang tot de L-vormige woonkamer met leistenen vloer. Wat direct opvalt is het vrije uitzicht aan de voorzijde over de weilanden wat een rustgevend gevoel geeft. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde een deur naar de tuin. De eenvoudig ingerichte keuken dateert nog vanuit de bouwperiode.

eerste verdieping
overloop met separaat toilet en toegang tot drie ruim bemeten slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon.

tweede verdieping
vaste trap naar voorzolder met cv-opstelling en veel bergruimte. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel. Door het plaatsen van een dakkapel in het achterdakvlak kan er op de zolder een tweede slaapkamer en/of badkamer worden gerealiseerd.

Afmetingen
• perceelgrootte 301 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 151 m²
• oppervlakte garage 22 m²
• oppervlakte schuur 9 m²
• inhoud 521 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1972
• onder architectuur gebouwd
• de woning heeft goede uitbouwmogelijkheden op de begane grond
• de woning is voorzien van een cv-combiketel (Intergas)
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
• de woning verkeert bouwkundig in goede staat maar dient intern te worden gemoderniseerd
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgemaakt
• oplevering in overleg

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze woning graag wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken