Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2001
Oppervlakte
431 m²
Perceel
3470 m²
Kamers
7
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Een fraai smeedijzeren hek geeft toegang tot een met rododendrons omzoomde oprijlijn die leidt naar dit ruime moderne landhuis (semi bungalow) dat in 2001 onder architectuur werd gebouwd op een perceel van bijna 3.500 m². De perfect onderhouden woning heeft een vloeroppervlak van 430 m², wat geenszins afdoet aan het gevoel van gezelligheid en sfeer.

Dit is een heerlijk comfortabel familiehuis, met vier slaapkamers, twee werkkamers, twee badkamers en een dubbele garage. Vanuit de woning is de verbinding met de tuin optimaal. Hier word je omringd door de uitgestrekte bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en woon je toch op fietsafstand van winkels, scholen en sportaccommodaties.

De oprit naar de A12 en het NS station van Maarn is in een paar minuten bereikbaar. Veel belangrijker is dat je hier woont midden op de Utrechtse Heuvelrug: de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of moutainbiken bevindt zich op slechts 100 meter afstand van de woning. Hier woon je op een volstrekt unieke plek in het midden van het land.

De architectuur kenmerkt zich door grote daklijnen en robuuste gevels in gele baksteen waarbij de beperkte gevelopeningen aan de entreezijde afsteken tegen de grote en hoge raampartijen aan de tuinzijde. Voor de exacte indeling van de woning verwijzen wij graag naar de overzichtelijke plattegronden die zijn bijgevoegd.

Garage
Dubbele garage met een naastgelegen carport. Ook de garage is buitengewoon ruim, in spouw gebouwd en volledig geïsoleerd en verwarmd. Er is een trap naar een de zolderruimte met extra kamer boven de garage die desgewenst ook als hobbyruimte kan worden gebruikt en/of als bergruimte.

Tuin
De fantastisch aangelegde tuin met verschillende terrassen en twee vijvers biedt overal optimale privacy en heeft een uitstekende zonligging. Het overdekte, en verwarmde, terras met open haard is een heerlijke plek om het hele jaar van de tuin te genieten. Hier krijgt het buitenleven een extra dimensie.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen 431 m²
Perceelgrootte 3.470 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 146 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte 76 m²
Inhoud 2.484 m³
Van de woning is een officieel NEN2580 meetrapport opgesteld.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 2001
• Energielabel A
• De woning wordt verwarmd met een combinatie van en hete lucht verwarming
• De vloeren zijn uitgevoerd in natuursteen en Belgisch hardsteen (badkamer en keuken);
• De inbouwapparatuur van de keuken bestaat uit (Miele) inbouwapparatuur waaronder een hogedruk stoomoven, hetelucht oven, Quooker en een bordenwarmer;
• Er is een alarminstallatie aanwezig die niet lang geleden is vernieuw
• Er is een voorbereiding getroffen voor een beregeningsinstallatie in de tuin
• De woning is reeds voorzien van een glasvezelaansluiting alsmede kabelaansluiting
• De woning is makkelijk uit te breiden met 1 tot 2 extra slaapkamers;
• Oplevering in overleg.

De Maarnse Grindweg is een fantastisch familiehuis dat is gebouwd met gebruikmaking van de beste materialen. Hier woon je op een heerlijke plek met alle voorzieningen op steenworp afstand. Wanneer je de toegangspoort betreedt ben je ‘thuis’. Het begrip onthaasten krijgt hier een nieuwe dimensie. Graag nodigen we je uit om dit te komen ervaren.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons erg goed voorstellen. Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging van dit prachtige huis kunt u contact opnemen met ons kantoor. Op onze website kunt u de brochure en de plattegronden van de woning downloaden.

Afspraak maken