Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2019
Oppervlakte
186 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Omschrijving

Schitterend gelegen luxueus afgewerkt begane grond appartement (186 m²) met zonnige tuin (ca. 130 m²) en eigen parkeerplaats op loopafstand van het centrum.

In 2019 is het statige appartementencomplex ‘Dalstaete’ gerealiseerd. Een architectonisch fraaie villa met riante appartementen en ondergelegen een parkeergarage met privé bergingen.

Onbetwist één van de meest fraaie appartementen is nu te koop gekomen. Een fantastisch 4-kamer begane grond appartement met 2 badkamers dat zich kenmerkt door een zee aan ruimte. Het appartement is zonder meer perfect afgewerkt waardoor u alleen nog maar de dozen hoeft uit te pakken om direct zorgeloos te kunnen genieten.

De ligging van het appartement is ronduit super: gelegen in de fraaie villawijk ‘Valckenbosch’ met letterlijk om de hoek het gezellige centrum van Zeist alsmede het busstation.
De op- en afrit van Rijksweg A28 is op een kilometer afstand gelegen en de vele bossen die zo kenmerkend zijn voor het prachtige Zeist zijn op minder dan een kwartier lopen gelegen. Kortom, een meer centrale plek om te wonen is nauwelijks denkbaar.

Vooropgesteld dat wij serieuze gegadigden graag uitnodigen om dit schitterende appartement te komen bezichtigen trachten wij met onderstaande beknopte beschrijving een impressie te geven wat dit fantastische appartement allemaal te bieden heeft:

Indeling
Voor de exacte indeling van het appartement verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden. Heel globaal heeft u op de begane grond een zeer riante woonkamer met luxe ingerichte open keuken aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers met een luxe ingerichte badkamer en een aparte ruimte voor de cv-ketel en de wasmachine. Via een trap in de woonkamer komt u in het souterrain waar nog een extra logeerkamer is met een berging en een eigen badkamer voorzien van douche en wastafel.

Tuin
De prachtig aangelegde tuin is uitstekend op de zon gelegen (zuidoosten) en biedt daarnaast veel privacy. De tuin is bereikbaar met een trap vanaf het overdekte balkon dat aan de woonkamer grenst. Heerlijke zonneterrassen, borders en gazon lopen harmonieus in elkaar over. De tuin is vanuit de woonkamer bereikbaar. Tot slot is er ook nog een overdekt balkon aan de voorzijde van het appartement. Het balkon aan de woonkamer is maar liefst 18 m² en het balkon aan de voorzijde van het appartement 8 m².

Parkeren
In de ondergelegen parkeergarage bevinden zich de parkeerplaatsen. Bij dit appartement behoort 1 eigen parkeerplaats. Bezoekers kunnen voor het complex en in de directe omgeving parkeren. Oplaadpunten bevinden zich aan de Dalweg.

Berging
Onder het complex heeft u de beschikking over een privé berging. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en een aparte e-bike stalling.

Energielabel
Het appartement heeft energielabel A waardoor de stookkosten laag zijn.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond. De maandelijkse servicekosten bedragen ongeveer € 373,-. Inbegrepen in dit bedrag is: opstalverzekering-glasbewassing-onderhoud en schoonmaken gemeenschappelijke ruimten-groot onderhoud-reservering onderhoud op termijn-onderhoud van tuin etc.

Overige kenmerken/bijzonderheden
• bouwjaar 2019
• gebruiksoppervlakte appartement 186 m² (gemeten op basis van NEN2580)
• oppervlakte tuin circa 130 m²
• de op maat gemaakte Miele keuken is voorzien van een grote bakoven, een warmhoudlade, combi stoomoven, inductie kookplaten, Quooker, glazen afzuigkap met plasmafilter en ingebouwde koel-/vriescombinatie
• woonkamer en keuken zijn uitgerust met een luxe afgewerkte pvc-vloerafwerking voorzien van vloerverwarming
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder validen
• verwarming en warm water via cv combiketel uit 2019
• in het appartement zijn diverse domotica-aansluitingen gerealiseerd zoals ingebouwde Sonos, Wifi access points voor snel internet in alle kamers en in de muur gemonteerd een speciale ipad voor de bediening van het licht en geluid
• het hele appartement heeft gestuukte wanden en plafonds
• oplevering in overleg

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Een appartement als dit komt zelden te koop. De verkoopbrochure met plattegronden is op onze website te downloaden.

Welkom in een bijzonder appartement die elke vergelijking met glans doorstaat!

Snelweg A12 afrit 20
7 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
13 min fietsen
Centrum Zeist
19 min lopen

Afspraak maken