Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1925
Oppervlakte
109 m²
Perceel
577 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Wat een heerlijke woning is deze sfeervolle en karakteristieke helft van een dubbel, gebouwd omstreeks 1925, met een grote en mooi aangelegde voor- en achtertuin en nog fraaie stijlelementen, zoals de prachtige voordeur, het stijlvol afgewerkte houten dakoverstek en de paneeldeuren binnen. De woning ligt op een perceel van maar liefst 577 m².

Er is een lichte en gezellige woonkamer met houtkachel, een open keuken met zicht op de achtertuin en een speel/werkkamer beneden. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een compacte badkamer. Er is genoeg ruimte om meerdere auto’s op de oprit te parkeren en een carport met houtopslag. De garage is te gebruiken als werk- of hobbyruimte en is verwarmd.

Driebergen is gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug en is een authentiek dorp met een gezellig centrum dat een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod biedt. Het centrum is op loopafstand van de woning. Tevens kan men vanuit de Bosstraat urenlang wandelen en fietsen in de omringende bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Basisscholen, hockeyvelden, voetbalvelden en uitgebreide sportaccommodaties zijn op loop- of fietsafstand gelegen. Het NS-station is tien minuten fietsen en de oprit van de A12 is in vijf minuten te bereiken. Kortom, een heerlijke centrale en bosrijke locatie om te wonen!

Indeling
Begane grond
Entree: hal, garderobe, trapopgang. De hal geeft toegang tot de werkkamer, de ruime provisiekelder, de woonkamer en het toilet. De royale woonkamer is voorzien van een massieve parketvloer, een moderne houtkachel en openslaande deuren naar het terras in de achtertuin. De lichte open keuken heeft een prachtig composiet aanrechtblad dat veel werkruimte biedt en is uitgerust met een breed 6- pits roestvrijstalen fornuis met oven, schouw met afzuigkap en een afwasmachine. In de keuken is plaats voor een eettafel met prachtig zicht op de achtertuin. Er is een kast met aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Eerste verdieping
Een vaste houten trap leidt naar de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft drie gezellige slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een dakkapel en de dakspanten zijn in het zicht. In de kamer die momenteel als kledingkamer wordt gebruikt is een extra wastafel. De compact ingerichte badkamer heeft een douche, toilet en een wastafelmeubel.

Bergzolder
Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder die deels op stahoogte is.

Tuin
De voortuin is ingericht met hagen, bomen en borders, waardoor in de woning veel privacy is. Vanuit de carport leidt een poortdeur naar de achtertuin en de garage. De grote achtertuin van circa 14 meter breed en 22 meter diep is mooi aangelegd met sierbestrating, bomen en struiken, gras en diverse borders met vaste planten. Een groot zonnig terras ligt achter bij het huis, daarnaast zijn er verschillende zitplekken in de achtertuin in de zon of in de schaduw.
De vrijstaande stenen garage is verwarmd en heeft een raam en openslaande deuren waardoor de garage gebruikt kan worden als atelier/hobbyruimte. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinschuurtje.

Oppervlakte
Gebruiksoppervlakte wonen: 109 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: 19 m²
Overige inpandige ruimte: 11 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 26 m²
Inhoud: 436 m³
Perceelgrootte: 577 m²
Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1925;
• de woning biedt door de diepe voortuin en besloten achtertuin alle privacy;
• meerdere auto’s te parkeren op eigen terrein;
• verwarming en warm water door middel van een CV ketel (Nefit) bouwjaar 2017 en geplaatst in 2018;
• de ramen zijn voorzien van dubbel glas en de woning is voorzien van dakisolatie;
• de platte daken zijn in 2012 vernieuwd;
• de woning heeft een provisiekelder met toegang naar de kruipruimte;
• extra speel/werkkamer op de begane grond;
• de vrijstaande stenen garage is voor meerdere doeleinden geschikt;
• op loopafstand van de woning bevinden zich twee basisscholen, de bossen en het dorpscentrum;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Neemt u voor meer informatie of een bezichtiging van deze prachtige woning contact op met ons kantoor. Op onze website kunt u de verkoopbrochure en de plattegronden van de woning downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
9 min lopen

Afspraak maken