Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1979
Oppervlakte
123 m²
Perceel
162 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Het is werkelijk een plaatje, deze recent compleet gerenoveerde tussenwoning met een sfeervolle woonkamer, open keuken, een goed op de zon gelegen tuin, vier slaapkamers, twee badkamers en een grote zolderruimte. De woning ligt aan een gezellig, rustig en kindvriendelijk hofje met een heerlijk speelveld voor de deur.

De woning is gelegen in de wijk Wildbaan, aan de rand van het fraaie buitengebied van Driebergen. Er is een keur aan voorzieningen op loop- of fietsafstand; winkelcentrum de Sluis, meerdere basisscholen, de kinderboerderij, een bushalte en Health Center Hoenderdaal: een zeer uitgebreide sportaccommodatie waar je kan tennissen, voetballen, squashen, fitnessen en golfen. Het station Driebergen-Zeist is op vijf minuten fietsafstand gelegen en het gezellige centrum van Driebergen met leuke winkels en restaurants bereik je in minder dan tien minuten op de fiets. Ook de oprit naar de snelwegen is in vijf autominuten te bereiken.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond
entreehal met garderobe, meterkast en fraai toilet met fonteintje. Toegang tot de bijzonder sfeervolle, op de tuin gerichte woonkamer met een hout gestookte haard en dubbele deuren naar de tuin. De luxe ingerichte open keuken bevindt zich aan de straatzijde en is uitgerust met kookeiland met een inductiekookplaat, in de plaat verwerkte afzuig-installatie, vaatwasser, oven/magnetron en een koel-vriescombinatie. Op de begane grond (met vloerverwarming) ligt een prachtige pvc vloer in een visgraat motief.

Eerste verdieping
de overloop geeft toegang tot drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De ruime hoofdslaapkamer heeft aangrenzend een kamer die als inloop kleedkamer ingericht kan worden. De prachtige en goed ingedeelde badkamer heeft een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en een wandradiator.

Tweede verdieping
een open trap naar de ruime voorzolder. Hier is een werkkamer of hobbyruimte in te richten en de opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger. De cv-ketel en de mechanische ventilatie zijn netjes weggewerkt achter deuren. De ruime kamer aan de achterzijde heeft een dakterras dat een prachtig uitzicht biedt op de achtertuin en het achterliggende groen. Deze slaapkamer heeft aangrenzend een kleine luxe badkamer met inloopdouche en wastafel.

Carport, berging en tuin
in de entree van de woning is een carport voor het parkeren van een auto en het stallen van de kliko’s. Een toegangspad met klinkertjes leidt naar de berging en de voordeur. De berging heeft genoeg ruimte voor het stallen van fietsen. De achtertuin heeft een groot terras en een mooi gazon. Achter in de tuin is een toegang naar het natuurgebied. De tuin biedt een uitstekende bezonning en alle privacy.

Afmetingen
Perceelgrootte : 162 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 123 m²
Gebruiksoppervlakte berging : 8 m²
Inhoud : 446 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1979;
• de woning is recent volledig gerenoveerd;
• verwarming en warm water door middel van een CV-ketel (2021)
• de woning is voorzien dan dubbel glas (aan de achterzijde HR++), dak- en muurisolatie;
• er zijn zes zonnepanelen;
• door het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van de woning is er een vijfde slaapkamer te realiseren;
• oplevering kan op korte termijn.

Wil je een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijke instapklare huis zien. Wanneer je meer informatie of een bezichtiging van deze woning wil neem dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.

Afspraak maken