Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1922
Oppervlakte
132 m²
Perceel
497 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Deze bijzonder charmante en uitstekend onderhouden rechterhelft van een dubbel woonhuis heeft energielabel A! De woning is die met veel liefde en vakmanschap is verbouwd is gelegen op een perceel van bijna 500m², heeft een diepe achtertuin op het zuiden en een vrijstaand stenen bijgebouw.

De woonkamer in de uitbouw aan de achterzijde is volledig tuingericht. Er zijn vier slaapkamers op de verdieping, een complete badkamer én een inloop-kleedkast met een aparte waskamer. Het bijgebouw kent vele gebruiksmogelijkheden en is al volledig geïsoleerd. De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s. Wat wil je nog meer..

Doordat de woning aan de achterzijde op zowel de begane grond als de eerste verdieping fors is uitgebouwd is er veel leefruimte ontstaan die niet ten koste is gegaan van de achtertuin. Dit is een ideaal gezinshuis waar je zó in kan trekken!

Er zijn zóveel originele details in dit huis verwerkt, dit moet je met eigen ogen zien! Antieke tegeltjes, oude eiken balken, paneeldeuren uit een notariskantoor..

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en ijssalon is op 5 minuten fietsen gelegen.

Tuin
De achtertuin is 18,5 meter diep en 16 meter breed (achterin gemeten) en is vrijwel pal op het zuiden gelegen. Er is een verdiept gedeelte waarin regenwater van het bijgebouw en de uitbouw worden opgevangen. Een ijzeren toegangshek met een aparte poortdeur naast de woning leidt naar de oprit bij de entree.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca, goede basisscholen en diverse sportfaciliteiten. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst 22het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond
Ruime en fraaie entreehal met garderobe, toilet, trapopgang en trapkast. Links de toegang naar de leefkeuken en rechts naar de woonkamer. Deze heeft veel ramen waardoor er veel lichtinval is. Dubbele openslaande deuren geven toegang naar het heerlijk zonnige terras van de achtertuin. De compleet ingerichte keuken heeft voldoende plek voor een eettafel en bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping
Overloop, compleet ingerichte badkamer en vier slaapkamers. Drie slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Er is een grote inloop kleedkamer, een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger en een aparte droogruimte voor de was.

Tweede verdieping
In één van de slaapkamers is een luik met een vlizo trap naar een bergzolder van 16 m² met een nokhoogte van 1,14m.

Bijgebouw
Dit bijgebouw was oorspronkelijk de garage. Het is volledig in spouw gebouwd, geïsoleerd en er zijn voorbereidingen getroffen voor gebruik als woonruimte. Op de begane grond zijn twee ruimtes die eventueel ook weer teruggebracht zouden kunnen worden naar een garage voor twee auto’s. Doordat er al voorbereidingen getroffen zijn voor het plaatsen van een badkamer en keuken is het bijgebouw voor vele doeleinden te gebruiken, waaronder bijvoorbeeld als woonruimte voor een inwonende oudere, mantelzorg, au pair of kantoor/praktijkruimte. Er is een vaste trap in het achterste gedeelte die toegang geeft naar de bergzolder.

Tuin
De achtertuin is 18,5 meter diep en 16 meter breed (achterin gemeten) en is vrijwel pal op het zuiden gelegen. De tuin is fraai aangelegd met klinkerpaden, grind en borders met volwassen bomen en planten. Er is een verdiept gedeelte waarin regenwater van het bijgebouw en de uitbouw worden opgevangen. Een ijzeren toegangshek met een aparte poortdeur naast de woning leidt naar de oprit bij de entree.

Afmetingen
• perceelgrootte 497 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
• gebruiksoppervlakte bijgebouw 40 m²
• inhoud 471 m³

Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• de woning is 1922 gebouwd;
• het energielabel is A;
• verwarming en warm water door middel van een cv combiketel (Remeha Avanta 2008);
• er is vloerverwarming in de woonkamer;
• de woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• het bijgebouw is volledig geïsoleerd en heeft een eigen toegang. Er zijn voorbereidingen gemaakt voor een onder andere een douche, wc en wasmachine;
• de woning verkeert bouwkundig in een uitstekende staat;
• oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze verrassende woning wil komen bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
1 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
4 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
16 min lopen

Afspraak maken