Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1926
Oppervlakte
169 m²
Perceel
975 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Een droomhuis op een droomplek is te koop gekomen! Op een fantastische locatie aan de rand van het dorp Leersum ligt dit in 1926 gebouwde vrijstaande woonhuis met multifunctioneel bijgebouw/garage van ruim 50 m². De woning is in 2018 op ingrijpende en doordachte wijze fraai gerenoveerd. Het resultaat moet je gewoon zien: een heerlijk huis waar je zo in kunt. Een huis wat je meteen ‘pakt’ wanneer je een voet over de drempel zet. Een huis waar je oneindig kunt genieten van de verschillende uitzichten. Een huis waar je gewoon wilt wonen!

Het dorp Leersum
Het dorp Leersum ligt midden op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Het dorp heeft circa 8.000 inwoners en kenmerkt zich door de schitterende uiterwaarden, uitgestrekte bossen, vennetjes, heidevlakten maar ook gezellige horeca. Het befaamde landgoed Parc Broekhuizen met een schitterend 5* hotel en twee restaurants (1 met Michelinster) bevindt zich op korte afstand van de woning. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loop- of fietsafstand gelegen. Kortom, een superlocatie om te wonen.

Vooropgesteld dat wij serieuze kandidaten van harte uitnodigen voor een bezichtiging trachten wij u met onderstaande beknopte beschrijving alvast een impressie te geven wat deze woning allemaal te bieden heeft.

Indeling: entreehal met trapopgang en toegang tot de provisiekelder. Gezellige en vooral lichte woonkamer met fraaie pvc vloer in visgraatmotief en centraal gesitueerde gashaard. De woonkamer loopt naadloos over in de eetkamer met directe toegang tot het overdekte terras. Aangrenzend bevindt zich de luxe ingerichte keuken met plavuizen vloer voorzien van inbouw-apparatuur. Vanuit de eetkamer is een tweede hal bereikbaar waar zich het bijzonder fraaie toilet bevindt. Vanuit deze hal is de fijne werk-/slaap-/speelkamer toegankelijk die weer in directe verbinding staat met de multifunctionele garage. De speels in elkaar overlopende ruimten dragen nog verder bij aan het ruimtelijke gevoel dat de woning te bieden heeft.

Eerste verdieping: 4 slaapkamers variërend in grootte. Eén van de slaapkamers beschikt over een riant dakterras. De badkamer is luxe ingericht en uitgerust met een meubel met twee wastafels, hoekbad en inloopdouche. Het toilet is separaat op de overloop.

Tweede verdieping: vlizotrap op de overloop naar zoldervliering die dienst doet als bergruimte.

De mooie en vooral zonnige tuin rondom de woning meet ruim 1.000 m². Kadastraal is het perceel 975 m² maar om niet is er meer grond in gebruik. Fraaie borders, speelgazon, overdekte en onoverdekte terrassen wisselen elkaar harmonieus af. Vanuit de tuin en de woning kan elk moment van de dag worden genoten van het steeds wisselende tafereel dat moeder natuur in petto heeft. En of dat allemaal nog niet fantastisch genoeg is: de woning ligt aan de buitenrand van Leersum, daar waar het schier oneindige bosgebied geruisloos overgaat in de uiterwaarden. Kortom, hier geniet je van het beste van twee werelden op een plek waar mensen nog rustig en gemoedelijk naast en met elkaar leven.

Overige kenmerken/bijzonderheden:
* bouwjaar 1926 en compleet gerenoveerd vanaf 2018
* gebruiksoppervlakte wonen 170 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
* gebruiksoppervlakte aangebouwd stenen garage 53 m²
* kadastrale perceelgrootte 975 m²
* volledig onder architectuur aangelegde tuin
* de woning is voorzien van dubbele beglazing, vloer- en dakisolatie (gedeeltelijk)
* energielabel C (voorlopig)
* op de begane grond kan op eenvoudige wijze een slaapkamer met badkamer worden
gerealiseerd
* cv-combiketel uit 2018
* er is vloerverwarming aanwezig op de begane grond
* de gehele woning verkeert in een zeer goede staat van onderhoud
* enkele slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van airco
* de woning kan op eenvoudige wijze nog verder worden verduurzaamd met bijvoorbeeld
zonnepanelen en een warmtepomp
* de tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie met eigen bron
* oplevering in overleg

Van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter. Wonen in een huis dat speciaal voor jou lijkt te zijn gemaakt op één van de mooiste locaties van midden Nederland om te wonen. Werkelijk alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand gelegen. Dit super goed afgewerkte familiehuis biedt ongekend veel privacy, veiligheid en rust. Het begrip ‘onthaasten’ krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze prachtige woning. Wij verwelkomen je dan ook graag voor een bezichtiging!

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zeer goed voorstellen. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met ons kantoor. De verkoopdocumentatie met plattegronden kun je op onze website downloaden

Snelweg A12 afrit 21
14 min rijden

Afspraak maken