Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2013
Oppervlakte
169 m²
Perceel
217 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Hier lijkt het altijd zomer: er wordt getafeld, gelachen, geleefd! Een héérlijk licht en sfeervol huis met fantastische plekken aan de eettafel, op de bank, in de tuin. Deze buitengewoon goed afgewerkte twee-onder-een kapwoning biedt bijna 170 m² woonoppervlak, een fijne zonnige besloten tuin op het zuidwesten met veel groen en een groot terras, vier slaapkamers en een luxe badkamer. Door de uitstekende isolatie is het bovendien een energiezuinig huis (label A), dus de energiekosten zijn laag.

Ben je benieuwd? We nemen je mee!

Ligging
De Beelaerts van Bloklandlaan doodlopend waardoor er alleen bestemmingsverkeer komt. Een heerlijke kinderrijke omgeving waar veel buiten op straat wordt gespeeld. De Traaij met een grote diversiteit aan winkels en leuke koffietentjes is om de hoek en ook basisscholen, het openbaar vervoer, de tennisbaan en het zwembad zijn op loop- of fietsafstand gelegen. In een paar minuten loop je vanuit de woning het bos in.

Indeling

Begane grond
Entreehal met garderobe, gastentoilet met fonteintje, meterkast, trapopgang en links de toegang naar de ruime inpandige berging en rechts een zwart stalen deur naar de woonkamer. Deze heeft en-suite stalen schuifdeuren en inbouwkasten. Voor de ramen is gekozen voor houten shutters. Hier kom je ’s avonds op de bank helemaal tot rust. De woonkeuken is over de volledige breedte van de woning geplaatst, heeft een groot kookeiland en is voorzien van keramische werkbladen en inbouwapparatuur van Siemens. Het is een heerlijk lichte ruimte door de twee grote glazen puien met dubbele openslaande deuren, waardoor de verbinding met de tuin optimaal is. In de woonkeuken is een werkplek gecreëerd en door de grote vaste inbouwkasten met licht eiken deuren ontstaat er veel opbergruimte. Geen rommel meer in het zicht.

Eerste verdieping
Een houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een grote inloop kleedruimte en bergruimte achter het dakbeschot. De tweede slaapkamer heeft grote ramen en een balkon. Op de overloop is ook bergruimte achter het dakbeschot gecreëerd. Beide slaapkamers hebben airconditioning. De badkamer is comfortabel en licht ingericht met een ligbad, aparte douche, toilet, zwevende kast en een breed wastafelmeubel met twee kranen.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan één van de kamers in gebruik is als werkkamer. De andere ruime en lichte slaapkamer met hoog plafond heeft een ingebouwd bed en groot vast bureau en grote Velux dakramen. Deze slaapkamer is ook voorzien van airconditioning. Op de overloop is de toegang naar de wasruimte met de opstelling voor de wasmachine en de droger.

Tuin
Op de oprit is ruimte om een auto te parkeren en op te laden met een elektrische laadpaal. Er is vanuit de oprit een deur naar de inpandige berging en via een poort naast de woning is de toegang naar de achtertuin. De achtertuin is besloten door de groenblijvende leibomen en heeft een groot terras bij de woonkeuken. Er is een houten berging voor de fietsen en tuingereedschap.

Afmetingen
• Woonoppervlak : 168,8 m²
• Gebouw gebonden buitenruimte : 2,6 m²
• Externe bergruimte : 5,10 m²
• Inhoud : 615 m³
• Perceelgrootte : 217 m²

Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 2013;
• De woning heeft voorlopig energielabel A;
• Verwarming door middel van een cv en warmtepomp (Daalderop Cube 2013);
• In vrijwel de hele woning is een gietvloer met vloerverwarming die in elke ruimte regelbaar is;
• Alle schakelaars (lampen, apparaten) kunnen bediend worden met een app (Fibaro);
• De woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• Er zijn elektrische screens voor de ramen aan de zuidkant;
• Er is een warmte-terugwin installatie;
• De slaapkamers hebben airconditioning;
• De keuken is uitgerust met Siemens apparatuur, waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, stoomoven, vaatwasser en een amerikaanse koelkast;
• De oplevering is begin april 2023.

Al verliefd geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke huis contact op met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
11 min lopen

Afspraak maken