Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1967
Oppervlakte
147 m²
Perceel
1275 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

“De genoemde prijs is een bieden vanaf prijs’

Het is héérlijk wonen in deze vrijstaande semi-bungalow uit 1967 aan de Brinkseweg op een perceel van maar liefst 1275 m². De woning is uitmuntend onderhouden en heeft energielabel C.

Vanuit de woonkamer en de overdekte terras is het zicht op de diepe en brede achtertuin prachtig. Er zijn op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer en op de eerste verdieping nog eens twee ruime slaapkamers met een mogelijkheid om een tweede badkamer te realiseren. Bovendien is er een grote garage met carport, een ruime houten schuur en een fietsenberging met overkapping. Hier vind je veel leefruimte, zowel in als om het huis. Dit is een ideaal gezinshuis óf een mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen. Ook thuiswerken is mogelijk als je een van de kamers op de begane grond als werkruimte gaat gebruiken.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca en leuke koffietentjes is letterlijk om de hoek. Ook basisscholen en kinderopvang zijn op loop- of fietsafstand.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering

Indeling
begane grond
de fraaie voordeur heeft aan beide zijden ramen, waardoor de entree licht is. In entree is de blikvanger de open houten trap. Vanuit de hal is de toegang naar twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer.
De woonkamer is volledig tuingericht. Zowel in de woonkamer als in de hal is gekozen voor leisteen op de vloer. De brede travertin schouw met hout gestookte haard zorgt voor warmte en gezelligheid. Vanuit de woonkamer zijn twee deuren naar het overdekte terras met twee Velux dakramen. De keuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel en is goed uitgerust met diverse inbouwapparatuur van Neff en een Quooker kraan. Ook hier is een deur naar het terras.
De badkamer heeft een ligbad, aparte douche en een wastafel. Eén van de slaapkamers op de begane grond heeft een wastafel. De vloeren in de slaapkamers zijn uitgevoerd in grenenhout.

eerste verdieping
een open houten trap leidt naar de overloop/vide van de eerste verdieping, met twee slaapkamers, een separaat toilet en de wasruimte. De ruime slaapkamers zijn tot nokhoogte en hebben veel bergruimte achter de knieschotten. De wasruimte heeft een dakkapel en in deze ruimte zou een tweede badkamer gerealiseerd kunnen worden.

Tuin
De entree heeft een brede oprijlaan met een smeedijzeren toegangshek. Er is genoeg ruimte om meerdere auto’s te parkeren. De op het zuidwesten gelegen achtertuin heeft een groot gazon en diverse borders met onder andere rodondendrons, appelbomen en een vijgenboom. Achterin de tuin staat een houten schuur met fraaie toegangsdeuren uit een kerk. Bij de achteringang is een fietsenschuur met een overkapping.

Garage
De vrijstaande stenen garage heeft een elektrische toegangsdeur en genoeg ruimte om een auto te parkeren en daarnaast is er voldoende bergruimte. Er is verwarming en een vliering die bereikbaar is met een vlizo trap. Naast de garage is een carport voor het overdekt parkeren van een auto. Er is een aparte ruimte voor de cv-ketel.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1967;
• De woning verkeert in een uitstekende bouwkundige staat;
• Het dakvlak leent zich bij uitstek voor het plaatsen van zonnepanelen;
• Er zijn uitstekende mogelijkheden om aan de zijkant en/of de achterkant uit te bouwen;
• Er is een bron voor de beregening van de tuin met grondwater;
• Er is verlichting in de tuin;
• De keuken is uitgerust met diverse Neff apparatuur (waaronder een combi-magnetron, oven, vijf pits gasfornuis en afzuigkap), een Quooker kraan en een AEG koelkast met vriesvak;
• Gelegen op een heerlijke locatie op loop- of fietsafstand van alle denkbare voorzieningen en het bos;
• De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing,
• Verwarming en warm water door middel van een CV-ketel Bosch HRS (eind 2013);
• in de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen;
• de overdracht is bij EMS notarissen in Doorn;
• De oplevering is in overleg.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen: 146,7 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 19 m²
Externe bergruimte: 71 m²
Inhoud: 556 m³
Perceelgrootte: 1275 m²

Alle genoemde maten zijn officieel gemeten. Voor de exacte maten is een NEN-2580 meetrapport beschikbaar.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit heerlijke huis. Meer informatie en een brochure van de woning zijn te downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
8 min lopen

Afspraak maken