Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1931
Oppervlakte
96 m²
Perceel
74 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Een bijzonder karakteristieke woning op een uitstekende locatie gelegen midden in het bruisende Utrecht. Deze goed afgewerkte middenwoning is modern ingericht met een open keuken, ruime woonkamer sfeervolle tuin, compacte badkamer, drie slaapkamers, heerlijk dakterras en een inpandige berging.

We nemen je graag mee naar deze fantastische middenwoning met een woonoppervlakte van bijna 100 m². De woning kenmerkt zich door de grote hoeveelheid lichtinval, de leuke karakteristieke details zoals de glas-in-lood ramen en de praktische indeling met de vele inbouwkasten en opbergruimtes.

Ligging
Wonen op één van de beste plekjes in een fijne wijk in Utrecht. Hier woon je op een enorm centrale locatie; met een kleine 10 minuten fietsen sta je midden in het levendige centrum van Utrecht. In de nabije omgeving zijn diverse cafés, restaurants, winkels en supermarkten gelegen. Ook is het openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. Voor de deur is er gratis openbare parkeergelegenheid en altijd wel een parkeerplek vrij! Daarnaast zal de Socrateslaan binnenkort een groener uiterlijk krijgen met de make-over plannen van de gemeente.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op ongeveer 25 meter lopen is een bushalte gelegen en het NS-treinstation Vaartsche Rijn bevindt zich op slechts 4 minuten fietsafstand.

Indeling
Begane grond: gang met provisie-/meterkast, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterkant een fijne lichtinval. Aan de achterzijde van de woning kijk je vrij weg over achtertuinen. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. Aan de achterzijde is de moderne open keuken uit 2016 gelegen. De keuken is voorzien van een stoer houtlook aanrechtblad, inductiekookplaat, en diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken is het toilet gelegen. De bijkeuken ligt achter de keuken en is voorzien van de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel. Vanuit de bijkeuken is de tuin -met achterom- bereikbaar die op het noordoosten is gelegen waardoor je tot ver in de middag in de zon van een kop koffie kunt genieten.

Eerste verdieping: overloop met inbouwkast, en toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van twee grote inbouwkasten. De badkamer is modern ingericht met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is het dakterras van circa 14 m² toegankelijk. Van hieraf heb je een vrije doorkijk aan de achterzijde over de tuinen van de achtergelegen woningen.

Tweede verdieping: vaste trap naar de ruime multifunctionele zolderverdieping die als derde slaapkamer en/of kantoor/thuiswerkplek gebruikt kan worden. De zolderverdieping is voorzien van een grote dakkapel aan de voorzijde wat voor veel ruimte en lichtinval zorgt.

Tuin
De knusse stadstuin is op het noordoosten gelegen en heeft een achterom. De tuin is circa 2.5 meter breed x 5 meter diep.

Parkeren
Gratis openbaar parkeren voor de deur.

Afmetingen
• gebruiksoppervlakte wonen 96 m²
• gebruiksoppervlakte perceel 74 m²
• gebruiksoppervlakte buitenruimte 15,10 m²
• inhoud 362 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Artist impressie
De laatste 2 afbeeldingen zijn artist impressies van hoe de Socrateslaan er na de ‘make-over’ uit komt te zien.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1931;
• de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing;
• verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. Remeha cv-ketel uit 2007;
• inpandige berging voorzien van de witgoedaansluiting en de opstelling van de cv-ketel;
• vanuit de berging toegang tot de sfeervolle achtertuin gelegen op het noordoosten met achterom;
• moderne keuken uit 2016 met inductiekookplaat, vaatwasser, oven én combi-oven/magnetron, koelkast en afzuigkap;
• badkamer is in 2015 gerenoveerd;
• groot dakterras op de eerste verdieping;
• de woning beschikt over veel opbergruimte en inbouwkasten;
• de woning is erg centraal gelegen op loopafstand van het openbaar vervoer;
• gratis parkeergelegenheid voor de deur;
• vloerafwerking begane grond, eerste en tweede verdieping voorzien van een laminaat vloer;
• de woning is voorzien van houten kozijnen;
• in 2018/2019 zijn alle buitenkozijnen opnieuw geschilderd;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Ben je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je deze fijne woning graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Ook kun je voor meer informatie of een brochure van deze woning onze website bezoeken.

Snelweg A12 afrit 19
11 min rijden

Afspraak maken