Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2000
Oppervlakte
223 m²
Kamers
6
Slaapkamers
3

Omschrijving

La dolce vita in Zeist…..wonen in een uitzonderlijk XL appartement van bijna 225 m² met tuin en multifunctionele kelder van bijna 200 m²

Een verborgen parel in het centrum van Zeist is te koop gekomen. Niets is wat het lijkt en zeker niet wanneer je de buitenkant van dit begane grond appartement aanschouwt. Op geen enkele wijze krijg je een idee van de zee aan ruimte die achter de gesloten gevel schuilgaat.

Dit appartement (of deze bungalow) biedt ongekend veel rust, ruimte en veiligheid. Zeker voor degene die zich na een drukke dag wil onttrekken aan de hectiek is dit een uitermate aantrekkelijke propositie.

De ligging is ronduit super: centraler in Zeist kun je niet wonen. Gelegen aan een inpandig parkeerterrein met doorsteek naar de gezellige Voorheuvel die uitloopt op het centrum van Zeist, dus alle voorzieningen zijn op loopafstand. Door de brede deuropeningen en het vrijwel ontbreken van drempels is dit appartement ook geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen. Door de zeer goede staat van onderhoud is dit een appartement dat vrijwel direct betrokken kan worden en waar je alleen nog maar de dozen hoeft uit te pakken.

Vooropgesteld dat wij serieuze gegadigden graag uitnodigen om dit schitterende zes kamer (!) appartement te komen bezichtigen trachten wij met onderstaande beknopte beschrijving een impressie te geven van wat dit unieke appartement allemaal te bieden heeft:

Indeling
Ruimte entreehal met meterkast en trap naar de kelder. Doorloop naar werkkamer, toilet en vanuit de werkkamer toegang tot de schitterende open woonkamer met hoge plafonds. Door de grote raampartijen is hier een fijne lichtinval. De grotendeels open keuken (Bulthaup) staat in verbinding met de woonkamer. Hier is een groot kookeiland en vaste kastenwand met diverse inbouwapparatuur. In het gedeelte achter de woonkamer en de keuken bevindt zich een drietal slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een inloop kleedkamer. De slaapkamers grenzen aan een kleine patio. De luxe ingerichte badkamer heeft een dubbele inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Verder bevindt zich hier een waskamer/bijkeuken.

Tuin
De tuin is een waar eldorado: van morgen tot avond, het gehele jaar door, bijna altijd tot laat in de tuin genieten van het buitenleven. Zo worden de goede dingen van het leven niet alleen binnen maar ook zeker buiten ervaren. Een afgesloten stadstuin van maar liefst bijna 150 m², geheel omsloten en uitstekend op de zon gelegen en waar terrassen, gazon en borders elkaar harmonieus afwisselen.

Parkeren
De parkeerkelder van bijna 200 m², die via de hellingbaan en de elektrische toegangsdeur bereikbaar is, biedt met gemak plaats aan 6 auto’s. En of dit nog niet genoeg is kun je ook direct naast het appartement parkeren onder de afgesloten carport. Vanzelfsprekend kun je de kelder ook gebruiken voor andere doeleinden zoals opslagruimte, bioscoop, fitnessruimte, speelkelder etc.etc.

Afmetingen
gebruiksoppervlakte appartement 223 m²
gebruiksoppervlakte (parkeer)kelder 196 m²
oppervlakte tuin circa 150 m²
inhoud 1.657 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.
Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht wordt je automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 143,52 voor het appartement inclusief de parkeerkelder.

Inbegrepen in de servicekosten is onder meer de opstalverzekering, groot- en klein onderhoud, bijdrage aan reservefonds, beheer- en vergaderkosten. De Vereniging van Eigenaren functioneert goed en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is op aanvraag beschikbaar.

Overige kenmerken
• bouwjaar 2000
• energielabel B
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• alle slaapkamers zijn voorzien van airco
• de keuken is van Bulthaup en voorzien van diverse inbouwapparatuur
• er is vloerverwarming in de woonkamer, slaapkamergang en de badkamer
• uitstekend onderhouden
• de parkeerkelder heeft een eigen kadastraal nummer
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide
• verwarming en warm water via cv combiketel uit 2018 (Vaillant)
• groot elektrisch zonnescherm bij het terras aan de tuinzijde
• op het dak liggen 8 zonnepanelen met 370 wattpiek
• vrijwel alle wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk
• in vrijwel het gehele appartement ligt eiken lamelparket
• door de opzet en indeling is het appartement eveneens zeer geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. De kantoorruimte heeft zelfs een eigen kadastraal nummer wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Een appartement als dit komt eigenlijk nooit te koop.
De verkoopbrochure met plattegronden is op onze website te downloaden.

Welkom in een bijzonder appartement die elke vergelijking met glans doorstaat!

Afspraak maken