Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2000
Oppervlakte
202 m²
Perceel
1022 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
2

Omschrijving

Bij sommige huizen volstaat een enkele foto om er tot over je oren verliefd op te worden, andere huizen moeten wat beter hun best doen voor die affectie. Dit is zo’n huis. Specifiek en uitgesproken, what you see, is what you get. Of toch niet? Om maar met de deur in huis te vallen: volstrekt niet. Achter de ingetogen, gedegen voorgevel gaat een woning schuil, die op z’n zachtst gezegd ‘verrassend’ mag worden genoemd. Al is het maar vanwege de circa 200 m² woonoppervlak.

Deze vrijstaande bungalow met inpandige garage op ruim 1.000 m² grond is gelegen in onbetwist één van de mooiste villawijken van Veenendaal, ‘de Salamander’. Deze wijk kenmerkt zich door de ruime opzet en fraaie villawoningen. Op een paar minuten bevinden zich de Prattenburgse bossen en daarnaast bevind je je aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Door de zeer goede ontsluiting zijn alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer snel en goed bereikbaar.

Bij de bouw van de bungalow in 2000 gebouwd is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de materialen, isolatie en veiligheid. Het resultaat mag dan ook beslist gezien worden: een levensloopbestendige en drempelloze woning.

Vooropgesteld dat wij serieuze kandidaten van harte uitnodigen voor een bezichtiging trachten wij u met onderstaande beknopte beschrijving alvast een impressie te geven wat deze bungalow allemaal te bieden heeft.

Indeling: ruime entreehal met toilet en garderobe, tuingerichte riante woonkamer met halfronde erker. Aangrenzend bevindt zich de keuken met bijkeuken en doorloop naar de garage met toegang tot de wijnkelder. Vanuit de bijkeuken is de oprit met carport bereikbaar. Aan de noordwestzijde van de woning bevinden zich een drietal ruim bemeten (slaap)kamers waarvan twee kamers een eigen badkamer hebben. Een ruime bergzolder voor spullen die u niet dagelijks gebruikt is d.m.v. een vlizotrap in de hal bereikbaar. De overwegend rechthoekige vertrekken hebben overal maximale hoogte en nergens een schuin dak – van elke vierkante meter woonoppervlak kan ook daadwerkelijk gebruik worden gemaakt.
De speels in elkaar overlopende ruimten dragen nog verder bij aan het ruimtelijke gevoel.

De mooie en vooral zonnige tuin rondom de bungalow meet ruim 1.000 m². Fraaie borders, gazon en terrassen wisselen elkaar harmonieus af. Vanuit de tuin en de kamers van de bungalow kan elk moment van de dag worden genoten van het steeds wisselende tafereel dat moeder natuur in petto heeft. En of dat allemaal nog niet fantastisch genoeg is: het huis ligt in een verkeersluwe villawijk, zonder doorgaand verkeer. Alleen de bewoners en hun bezoek hebben hier iets te zoeken. Hier leeft men gemoedelijk en rustig naast en met elkaar.

Van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter. Wonen in een huis dat speciaal voor u lijkt te zijn gemaakt op één van de mooiste locaties van midden Nederland om te wonen. Werkelijk alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand gelegen. Deze fraaie bungalow biedt ongekend veel privacy, veiligheid en rust. Het begrip ‘onthaasten’ krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze prachtige woning. Wij verwelkomen u graag voor een bezichtiging!

Kenmerken/bijzonderheden:
* bouwjaar 2000
* gebruiksoppervlakte wonen 202 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
* gebruiksoppervlakte wijnkelder 21 m² (stahoogte)
* perceelgrootte 1.022 m² (tuin rondom)
* de tuin is v.v. een beregeningsinstallatie
* volledig geïsoleerd (dak/muren/vloeren/glas HR++)
* energielabel C
* uitgebreide beveiligingsinstallatie
* in de tuin is een berging voor gereedschap en tuinmeubilair aanwezig
* cv ketel uit 2014
* snelle aanvaarding mogelijk

Afspraak maken